Frida Karlsson

Reagerer etter utbruddet

Frida Karlsson var langt fra fornøyd med svenskenes medisinske apparat denne sesongen. Etter å ha slitt med store skadeproblemer gjennom vinteren, blir den svenske stjernen nå lyttet til.

TAR GREP: Det svenske landslaget tar grep foran neste sesong etter ønske fra Frida Karlsson. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAR GREP: Det svenske landslaget tar grep foran neste sesong etter ønske fra Frida Karlsson. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg synes det er skikkelig dårlig, sa Frida Karlsson i vinter og ga svenskenes medisinske apparat det glatte lag.

Bakteppet var at svenskenes yndling nettopp hadde slitt seg inn til nok et skuffende resultat under Tour de Ski. Etter en fallulykke noen dager i forkant slet hun med smerter i kroppen.

Og det aller mest frustrerende var at det svenske landslaget ikke hadde med seg noen fysioterapeuter til touren. Dette skal også ha vært tilfelle under flere renn den siste vinteren. Årsaken var begrensningene coronapandemien førte med seg, men nå har Karlsson likevel blitt hørt.

Fornøyd

- Vi har hatt møter med det medisinske teamet og de har presentert et nytt opplegg som vi skal prøve og det tror vi på, forteller Karlsson fornøyd.

Hun forteller på en pressekonferanse i forbindelse med uttaket til det svenske landslaget at Sverige framover vil ha to fysioterapeuter til stede på hver rennhelg.

Svenskenes landslagslege, Per Andersson, synes det er en bra løsning.

- Det er mulig at vi var for forsiktige. Det var jo andre nasjoner som hadde med seg fyioterapeuter som klarte seg veldig bra, sier han til Expressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer