Reagerer: - Gir dere aldri

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen kobles til Ajax. Men 55-åringen var ikke veldig fornøyd med spørsmålet dagen før storkampen mot Besiktas.

KLART SVAR: Kjetil Knutsen. Foto: Bjørn Langsem
KLART SVAR: Kjetil Knutsen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Bodø/Glimt - Besiktas, klokka 21.00 torsdag

Bodø/Glimt tar imot den tyrkiske giganten Besiktas på Aspmyra i Conference League torsdag kveld.

Laget har kniven på strupen. Sånn sett var ikke timingen for et Ajax-spørsmål det beste da trener Kjetil Knutsen møtte mediene i ettermiddag.

Mandag ble det kjent at Maurice Steijn (49) er ferdig som trener i Amsterdam etter en fryktelig sesongstart. Knutsen nevnes som en kandidat til å overta.

Da han fikk spørsmål om dette på pressekonferansen, svarte han med klar og tydelig røst:

- Dere gir dere aldri. Dere spør hver gang det kommer en spekulasjon på det. Dere gjør det med spillere, og nå begynner dere med det samme angående meg. Jeg tror at timingen for ting vi spør om er veldig dårlig. Vi skal inn og spille en viktig kamp i Europa.

Knutsen fortsetter:

- Jeg har alt mitt fokus i Glimt. Dere som kjenner meg - etter hvert tror jeg noen av dere gjør det - trenger ikke å stille spørsmålet en gang. Det er der jeg er. Det må være fokus på det vi kan gjøre noe med. Det er ekstremt viktig hvis du ønsker å utvikle deg i livet. Og da må det aller mest gjelde for meg selv. Jeg håper at det er svar godt nok.

FERDIG I AJAX: Maurice Steijn. Foto: NTB
FERDIG I AJAX: Maurice Steijn. Foto: NTB Vis mer

Flere kandidater er nevnt til Ajax-jobben, deriblant et sensasjonelt comeback for Louis van Gaal (72).

Bodø/Glimt ligger sist i gruppa og må vinne for å ha håp om avansement i Conference League. Besiktas føler seg tydeligvis komfortabel med oppgaven. De trener ikke på Aspmyra før kampen.

- Hvordan de velger å gjøre det, er opp til dem. De har helt sikkert gode faglige vurderinger for det de gjør. Det bruker vi null tid på, sier Knutsen.

Avspark torsdag: Klokka 21.00.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer