Reagerer: - Helvete

Vålerenga-sportssjef Joacim Jonsson (48) synes Molde betaler overpris for Kristian Eriksen (27) og hevder prislappen forstyrrer det norske overgangsmarkedet.

I PRESSESONEN: Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Odd på Intility stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB
I PRESSESONEN: Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Odd på Intility stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INTILITY ARENA (Dagbladet): For samme dag som Vålerenga signerte Stefan Strandberg (32), kjøpte Molde nevnte Eriksen fra HamKam for et beløp på rundt 15 millioner kroner.

Jonsson mener Vålerenga har gjort et kupp i signeringen av Strandberg, når Eliteserie-rivalen Molde punger ut for Eriksen. Han sender et aldri så lite stikk i retning Romsdal.

- Når man ser at Eriksen går til Molde for 15 millioner, da tenker jeg bare fytti helvete for et kupp vi har gjort, sier Jonsson til Dagbladet.

- Hva tenker du om den overgangen?

- Det er dyrt, men det er Molde og Bodø/Glimt som har penger, og når de har det, får de gjøre hva de vil. Det må vi andre respektere. På en måte har de fortjent det, med tanke på at de har levert så godt som de har gjort i Europa, men markedet blir utfordrende når det blir betalt overpriser, forklarer Jonsson.

- En fantastisk spiller

- Hvis du hadde hatt 15 millioner å bruke på Eriksen, hadde du kjøpt ham til Vålerenga?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer