Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reagerer kraftig etter nakenfilming: - Uholdbart

Jørgen Skjelvik filmet naken i garderoben etter RBK-kamp.

IKKE BLID: RBK-trener Kåre Ingebrigtsen forteller at han vil stenge garderoben dersom det skulle gjenta seg.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
IKKE BLID: RBK-trener Kåre Ingebrigtsen forteller at han vil stenge garderoben dersom det skulle gjenta seg. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rosenborg avgjorde kampen mot Vålerenga med to scoringer mot slutten av kampen i går. To forløsende mål av henholdsvis Yann-Erik de Lanlay og Mike Jensen helt på tampen sikret trønderne tre viktige poeng.

Etter kampen skjedde det noe som skapte debatt, for Rosenborg-spiller Jørgen Skjelvik ble filmet naken i garderoben. Det får klubben til å reagere.

- Dette må vi ta opp med TV 2. Det er kameramennene som skal passe på, ikke spillerne mine. Dette er uholdbart, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til Adresseavisen.

- Hvis dette ikke endres stenger vi garderoben. Slik skal det ikke være, sier Ingebrigtsen videre.

TV 2 kommer veldig tett på spillerne ved å overvære dem i garderoben like etter kamp, noe som kan utfordre spillernes intimgrense og privatsfære.

Skjelvik ble filmet i Adams drakt da Kåre Ingebrigtsen ble intervjuet i garderoben etter kampen. I bakgrunnen var flere av spillerne i ferd med å ta seg en dusj.

- Jeg synes det er kult at de får filme i garderoben, og at folk får se stemningen som er etter en seier. Men det er håpløst at de ikke klarer å gjøre intervjuene mot en vegg eller liknende, sier Jørgen Skjelvik til Adresseavisen.

Eystein Thue, som er fotballsjef i TV 2, beklager sterkt etter hendelsen. Partene skal nå ta en prat om episoden for å sørge for at det ikke skjer igjen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram