Rosenborg - Leipzig 1-3

Reagerer kraftig etter RBK-tap

Nils Arne Eggen: - Så ut som om spillerne fikk åndenød etter ti minutter.

UTE MED NY BOK: Nils Arne Eggen har samlet livet sitt mellom to permer. Og er fortsatt levende opptatt av Rosenborg. FOTO: HANS ARNE VEDLOG
UTE MED NY BOK: Nils Arne Eggen har samlet livet sitt mellom to permer. Og er fortsatt levende opptatt av Rosenborg. FOTO: HANS ARNE VEDLOG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Rosenborg - Leipzig 1-3

ASCHEHOUG FORLAG (Dagbladet): Det ble ingen god opplevelse for Rosenborg i Europa League i går kveld. Laget ble rundspilt av Bundesliga-klubben RB Leipzig og tapte 1-3.

Tidligere Rosenborg-treneren Nils Arne Eggen (77) benket seg ned for å se forestillingen på Lerkendal. Og han reagerer kraftig på det han så.

- Vi - og jeg sier fortsatt vi - var langt under pari. Igjen var det dette med løpskraft på Lerkendal. Det så ut som om spillerne fikk åndenød etter ti minutter, sier Eggen til Dagbladet.

- Skal du vinne dueller, må du være i nærheten av motstanderne. Den kollektive løps- og duellkraften var altfor dårlig. Det er nesten umulig å få fram et samhandlingsmønster der du utnytter spisskompetansen til hver spiller, når du blir rundspilt. Vi ble springende etter ballen i stedet for å la motstanderen gjøre det, påpeker han.

Eggen var i formiddag gjest hos Aschehoug forlag i Oslo i forbindelse med utgivelsen av boka «Nils Arne - et liv i svart og hvitt». Boka er ført i pennen av journalist, fotballtrener og forfatter Otto Olseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer