Geir Kåre Nyland:

Reagerer kraftig mot Oslo kommune

MMA-utøveren, Geir Kåre Nyland, ble lam fra brystet og ned. Nå kritiseres Oslo kommune for dårlig skiltning.

REAGERER: Søsteren til Geir Kåre Nyland kommer med kritikk mot Oslo kommune, etter den stygge hendelsen til broren. FOTO: Privat
REAGERER: Søsteren til Geir Kåre Nyland kommer med kritikk mot Oslo kommune, etter den stygge hendelsen til broren. FOTO: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Når jeg ser det nå i helt stille vann, så er det helt sykt at det ikke er noe merkinger. Det spiller ingen rolle om man stuper eller ikke. Hvis man bare hopper og treffer den steinen, kan man knekke flere ting, sier kompisen Abbas Fazal til NRK - som omtalte saken først.

For noen uker siden var Geir Kåre Nyland maks uheldig. Den lovende MMA-utøveren var involvert i en stygg stupeulykke på Sørenga i Oslo. Den stygge hendelsen resulterte i brudd i ryggen, og lammelser fra brystet og ned.

Nyland traff bunnen med hodet først. Foran sjokkerte tilskuere ble han fraktet med ambulanse og hastet til sykehus, hvor det ble konstatert brudd i ryggen.

I etterkant av ulykken har det høstet kritikk mot Oslo kommune. Søsteren til kampsportutøveren, Zekiye Nyland, mener kommunen burde ta tak når det gjelder merking av områder der det er for grundt vann for stupeaktivitet.

- Det var en ulykke på Sørenga to uker tidligere. For tre år siden var det en som omkom i det samme området, og de har fortsatt ikke klart å få opp noen ordentlige skilt. Det var det som gjorde at Geir Kåre ble skadet, sier storesøster Zekiye Nyland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer