Reagerer kraftig på Gjert-nei

Narve Gilje Nordås kommenterer Norges Friidrettsforbunds avgjørelse.

REAGERER: Narve Gilje Nordås. Foto: Kristoffer Løkås / Dagbladet
REAGERER: Narve Gilje Nordås. Foto: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjert Ingebrigtsen får ikke akredittering til mesterskap neste år. Narve Gilje Nordås reagerer til NRK på at treneren hans igjen nektes tilgang i mesterskap.

- I den grad de sier det har vært dialog, så har det ikke vært dialog. Jeg fikk vite det ti minutter før det stod i media. Vi har ikke snakket sammen i det hele tatt. Det er en eneveldig beslutning, sier Nordås til NRK.

Nordås og Gjert Ingebrigtsen hadde nylig møter med friidrettsforbundet. Sportssjef Erlend Slokvik bekrefter til Dagbladet at akkredittering ikke ble diskutert der.

- Vi prata om Narves opplegg, og var inne på utryggheten som Ingebrigtsen-gutta føler når Gjert er til stede. Akredittering var ikke noe tema, sier Slokvik til Dagbladet torsdag.

Han forteller at både Nordås og Gjert Ingebrigtsen var misfornøyde og uenige i beslutningen. Noe også Ingebrigtsen gjorde klart uttrykk for.

- Det kom som en bombe. Jeg er sjokkert og vet ikke hvordan jeg skal respondere, sier Gjert Ingebrigtsen til TV 2.

Saken oppdateres.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer