UØNSKET: Bastian Schweinsteiger fikk spilletid for Tyskland i sommerens EM, hvor han også tegnet seg på scoringslista. Han er ikke ønsket i Manchester United.  Foto:  EPA/Arne Dedert/NTB Scanpix
UØNSKET: Bastian Schweinsteiger fikk spilletid for Tyskland i sommerens EM, hvor han også tegnet seg på scoringslista. Han er ikke ønsket i Manchester United.  Foto:  EPA/Arne Dedert/NTB ScanpixVis mer

Reagerer kraftig på Mourinhos behandling av Bastian: - Jeg kunne nesten ikke tro det

Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge er alt annet enn imponert.

(Dagbladet): José Mourinho vil kvitte seg med Bastian Schweinsteiger (32) og har derfor sendt tyskeren på reservelaget for å trene der.

Midtbanespilleren var blant annet utelatt fra troppen som spilte mot Galatasaray i Göteborg. Han var heller ikke en del av troppen til Wayne Rooneys testimonial mot Everton i går.

Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge reagerer på behandlingen av sin tidligere spiller. Han tror det vil få spillere til å tenke seg om to ganger før de drar til en storklubb.

- Jeg kunne nesten ikke tro det. En eller to spillere kommer til å tenke lenge og hardt på om de vil dra til en slik klubb i framtida, sier Rummenigge ifølge Sky Sports.

- Noe slikt har aldri skjedd i Bayern München, legger han til.

Schweinsteiger var en av nøkkelspillerne bak Tysklands VM-triumf i 2014. Han deltok også i sommerens EM-sluttspill. 32-åringen fikk en del spilletid under Louis van Gaal forrige sesong, etter overgangen fra Bayern München forrige sommer.

- Det er mangel på respekt for en verdifull spiller. Det er en metode som for meg er merkelig, sier Ottmar Hitzfeld, som ga Schweinsteiger debuten i Bundesliga som 18-åring i 2003.

- Schweinsteiger er en nøkkelspiller, en verdensmester, en spiller med personlighet samtidig som han har en usedvanlig god holdning, sier Hitzfeld.

Schweinsteigers bror Tobias Schweinsteiger skrev «ingen respekt» på Twitter etter at nyheten ble kjent.

Det kan se ut som et stikk til Mourinhos behandling av Bastian.

Bastian Schweinsteiger skrev under en treårskontrakt med Manchester United juli i fjor.

SKJØNNER INGENTING: Karl-Heinz Rummenigge. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson/NTB Scanpix
SKJØNNER INGENTING: Karl-Heinz Rummenigge. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson/NTB Scanpix Vis mer