Reagerer: - Løgn

Ole Gunnar Solskjær slår tilbake mot skriverier etter at han fikk sparken som Manchester United-manager.

ÅPNER OPP: Ole Gunnar Solskjær i stort intervju med The Athletic. Foto: NTB
ÅPNER OPP: Ole Gunnar Solskjær i stort intervju med The Athletic. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Ole Gunnar Solskjær (50) åpner opp om sparkingen i et stort intervju med United-kjenner Andy Mitton i The Athletic.

I kjølvannet av hendelsen november 2021, var det blant annet flere av Solskjærs tidligere lagkamerater i United, blant annet Roy Keane, som mente at nordmannen hadde blitt «kastet under bussen» av spillerne.

Det synet deler ikke 50-åringen.

- Nei. Egentlig ikke. Noen var ikke så gode som de trodde de var. Jeg vil ikke nevne navn, men jeg var veldig skuffet da et par av dem sa nei til å bli kaptein. Jeg var også skuffet da andre sa at de ikke ville trene fordi de ville tvinge gjennom en overgang, sier Solskjær.

Det ble også skrevet ting i pressen om hvordan Solskjær hadde behandlet visse spillere i tida som manager.

- Det var ting i media etter at jeg dro om hvordan jeg behandlet noen spillere, noe som var fullstendig løgn, men jeg hadde et solid, ærlig forhold til de fleste av dem, sier Solskjær.

Solskjær fikk en fantastisk start som midlertidig manager desember 2018, noe som etter hvert førte til at han fikk jobben permanent. Han forteller at det hele tida er en kamp å forholde seg til engelsk presse som United-manager, hvor alt blir sett på med lupe.

- Det var en kamp i seg selv. Klubber ønsker å kontrollere narrativet. Kanskje jeg skulle vært mer åpen, jeg vet ikke, sier Solskjær og fortsetter:

- Jeg lekket aldri noe informasjon da jeg var manager. Jeg trengte verdigheten min, jeg måtte kunne se meg i speilet om morgenen. Jeg er idealistisk, jeg mener fortsatt det (fotball, journ.anm.) er et vakkert spill.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer