Reagerer på at Solo får spille på landslaget etter å ha angrepet sin egen familie

Amerikanerne raser mot forskjellsbehandling i NFL og fotball.

SOM NORMALT: Hope Solo får spille som normalt på klubb- og landslag mens hun venter på rettssaken i november. Hennes mannlige NFL-kollegaer er på sin side utestengt for vold i nære relasjoner. Foto: Jared Wickerham / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
SOM NORMALT: Hope Solo får spille som normalt på klubb- og landslag mens hun venter på rettssaken i november. Hennes mannlige NFL-kollegaer er på sin side utestengt for vold i nære relasjoner. Foto: Jared Wickerham / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da USA slo Mexico 4-0 i en landskamp torsdag, sto Hope Solo mellom målstengene for amerikanerne.

Det har fått oppmerksomhet over dammen - og kalles forskjellsbehandling.

For mens NFL-stjernene Ray Rice og Adrian Peterson er utestengt, får landslagskeeperen spille som normalt.

- Basert på den informasjonen fotballforbundet har, så står vi ved vår beslutning om å la Hope Solo spille for landslaget til den juridiske prossessen starter. Hvis det kommer ny informasjon om saken, vil vi vurdere det nøye, sier presidenten i det amerikanske fotballforbundet, Sunil Gulat, ifølge The Equalizer.

Angrep søstera Den tidligere Ravens-spilleren Ray Rice fikk fyken etter at TMZ lekket en video som viser den amerikanske fotballspilleren banke forloveden i en heis. Adrian Peterson er utestengt fra Minnesota Vikings fordi han er anklaget for å ha slått sitt eget barn.

Nike sponset både Adrian Peterson og Hope Solo. Utstyrsgiganten har valgt å avslutte sitt samarbeid med Peterson etter at anklagene ble kjent - men har så langt ikke kommet med noen uttalelse om Hope Solo, skriver Washington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer