Reagerer på dette: - Forkastelig

Talsmann for Norsk Supporterallianse reagerer sterkt på at Bodø/Glimt har satt opp piggtrådgjerder i borteseksjonen på Aspmyra.

PIGGTRÅD: Vålerenga-fansen ble møtt med piggtrådgjerder på Aspmyra mandag kveld. Foto: Twitter/Privat.
PIGGTRÅD: Vålerenga-fansen ble møtt med piggtrådgjerder på Aspmyra mandag kveld. Foto: Twitter/Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bodø/Glimt har høstet lovord rundt om i Europa de siste ukene etter fantastiske prestasjoner i Europa Conference League. Mandag kveld var de hjemme igjen på Aspmyra etter skuffelsen i Roma.

Laget på motsatt banehalvdel var Vålerenga, og flere av de tilreisende fra Oslo reagerte på spesielt én ting i borteseksjonen.

De var nemlig gjerdet inn med piggtrådgjerde.

- Det er forkastelig, sier talsmann for Norsk Supporterallianse (NSA) Ole Kristian Sandvik til Dagbladet.

Dagsavisen omtalte saken først.

Noen timer før kampstart publiserte Sandvik en Twitter-tråd med bilder fra Aspmyra. Der ser man bilder av borteseksjonen på Aspmyra som er gjerdet inn med piggtråd. Til Dagbladet utdyper han kritikken:

- Piggtrådgjerde hører ikke hjemme på en fotballbane. Det viser kanskje et syn på supportere som man ikke burde ha. Det er faktisk ganske forskrekkende at man har piggtrådgjerde på norske fotballstadioner, sier han og fortsetter:

- Det er ikke et godt signal Glimt sender. Norsk Supporterallianse har sagt til klubbene at vi ønsker å møtes med et smil. Måten å dempe alle konflikter på er å møte folk med et smil. Møtes man med piggtråd, da blir man litt målløs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer