Reagerer på finale-nyhet: - Skandaløst

Arsenal-stjerne Henrikh Mkhitaryan frykter for egen sikkerhet og kommer ikke til å delta i Europa League-finalen. Det får flere til å reagere.

UTE: Arsenal-stjerne Henrikh Mkhitaryan kommer ikke til å spille Europa League-finalen mot Chelsea neste uke. Foto: Reuters/John Sibley/NTB Scanpix
UTE: Arsenal-stjerne Henrikh Mkhitaryan kommer ikke til å spille Europa League-finalen mot Chelsea neste uke. Foto: Reuters/John Sibley/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I ettermiddag kom meldingen om at Arsenal-stjerne Henrikh Mkhitaryan ikke kommer til å spille Europa League-finalen mot Chelsea neste uke.

30-åringen frykter rett og slett for egen sikkerhet på grunn av den politiske spenningen mellom Armenia og Aserbajdsjan

Arsenal bekrefter på sin offisielle hjemmeside at Mkhitaryan derfor blir igjen i London når resten av laget reiser til Aserbajdsjans hovedstad Baku.

«Vi er veldig skuffet over å annonsere at Henrikh Mkhitaryan ikke vil reise sammen med resten av troppen til Europa League-finalen mot Chelsea», heter det blant annet i pressemeldingen.

«Vi har grundig undersøkt alle muligheter for at Micki kan være en del av troppen, men etter å ha diskutert dette med Micki og hans familie, har vi sammen kommet til enighet om at han ikke vil reise med oss», står det videre.

Klubben har informert UEFA om bekymringene over situasjonen, mens spilleren selv la ut denne meldingen:

Reagerer sterkt

Det er flere som reagerer sterkt på nyheten, blant dem Discovery-kommentator Kenneth Fredheim, som kom med følgende melding på Twitter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer