Reagerer på hendelse

Men TV 2-profilen Marius Skjelbæk (32) forsvarer Erling Braut Haaland (22).

Erling Braut Haaland ble møtt av vill jubel da han forlot Ullevaal etter Skottland-kampen. Men det endret seg fort da superstjerna ikke tok seg tid til å signere autografer. Vis mer
Publisert
  • Norge - Kypros, klokka 20.45 tirsdag

ULLEVAAL (Dagbladet): Superstjerna Erling Braut Haaland har tatt seg tid til fansen nesten hver dag de siste dagene.

Men etter 2-1-tapet for Skottland lørdag gikk han rett forbi og inn i spillerbussen utenfor Ullevaal stadion. Han vinket til et «fugleberg» av barn og unge. Men dette var ikke alle fornøyd med. De ville ha mer nærkontakt og begynte å bue på Manchester City-spissen.

- Haaland burde ha stoppet for fansen etter tapet for Skottland, skriver den engelske avisa Daily Mail.

- Han hadde allerede omgått mediene, noe som ikke falt i god jord hos norsk presse. Men da han unngikk barna som ropte navnet hans utenfor Ullevaal stadion, var det full fordømmelse.

Saken presenteres med et slør av negativitet i England:

- Guttene og jentene hadde på seg røde landslagstrøyer som koster 70 pund (cirka 1000 kroner). De peip i kor mot helten sin. De vil huske at han unngikk dem. Han burde - som lagkameratene - ha signert drakter og skrevet autografer, rapporterer avisa.

Programleder, reporter og fotballekspert Marius Skjelbæk er ikke veldig imponert over den engelske kritikken. Han følger landslaget tett for TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer