Reagerer på million-flopper i VIF: - Det er høl i hodet

Store signeringer har kostet 47 millioner kroner.

SLITER:  Mohammed Abdellaoue har scoret ett mål for Vålerenga etter at han kom tilbake i fjor høst. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
SLITER: Mohammed Abdellaoue har scoret ett mål for Vålerenga etter at han kom tilbake i fjor høst. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De siste ti åra har Vålerenga brukt 47 millioner kroner på spillere med store navn: Tore André Flo, Rune Lange, Luton Shelton og Yssouf Kone. Men alle har floppet. Sist ut er Mohammed «Moa» Abdellaoue (30), som sliter med å komme i gang.

Da Moa ble klar for sin andre periode i Vålerenga i fjor, fikk han etter det Dagbladet erfarer sju-åtte millioner kroner i «sign-on-fee». Det var penger som gikk rett inn på kontoen bare for å skrive under for Oslo-klubben.

I forkant var spissen enig med Bundesliga-klubben Stuttgart om å avslutte kontraktsforholdet. Ifølge avisa Stuttgarter-Zeitung mottok han 13 millioner kroner for dette.

- Å hente Moa tilbake har foreløpig vist seg å være feilslått, sier fotballekspert Bengt Eriksen om spissen som har scoret ett seriemål i VIF-comebacket.

- Hvis det stemmer at han fikk sju-åtte millioner kroner i «sign-on-fee», er det høl i hodet. Jeg skjønner ikke hvordan folk tenker. Om du ikke vil spille for Vålerenga for under den summen, er det et glassklart tegn på at du ikke er motivert nok.

- Tull. Vi snakker om en spiller som har hatt et skadeavbrekk på to år, svarer trener Kjetil Rekdal, som mener media leter etter negative saker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer