Reagerer på Molde-spilleres russefest

- Forkastelig.

MISFORNØYD: Molde-trener Erling Moe, til høyre, tar en intern oppvask med spillerne som dro på russetreff utenfor Molde mandag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MISFORNØYD: Molde-trener Erling Moe, til høyre, tar en intern oppvask med spillerne som dro på russetreff utenfor Molde mandag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Mandag kveld skal flere Molde-spillere ha dukket opp på russefest utenfor Molde sentrum, skriver TV 2.

Ifølge tv-kanalen skal de ha kommet seg inn på russefesten i en av russebussene. Spillerne skal også ha drukket alkohol sammen med russen.

Det reagerer russepresident ved Molde videregående skole, Ingrid Talseth Singstad, på.

- I Molde har ikke russen lov til å være i byen. Disse spillerne valgte da å dra ut av byen for å være på russetreff. Jeg synes det er forkastelig. De ødelegger for russen, og for alle barn og voksne som har dem som forbilder. Jeg reagerer kraftig på at de gjør det, sier hun til TV 2.

Spillernes tilstedeværelse skal være godt dokumentert i sosiale medier. Nå tar også spillernes arbeidsgiver, Molde FK, grep.

- Det jeg kan si, er at tre av våre spillere har brutt reglementet vårt i forbindelse med alkohol. Det vil bli tatt tak i og håndtert av oss internt, sier Molde-trener Erling Moe, til TV 2.

Han ønsker ikke å si noe om hva slags konsekvenser regelbruddet vil få for spillerne, men er langt fra fornøyd med oppførselen til spillerne.

- Det sier seg selv at jeg ikke er fornøyd når tre av spillerne våre ikke har fulgt reglementet vårt, sier Moe til tv-kanalen.

Dagbladet har vært i kontakt med Molde FK om saken. Hovedtrener Erling Moe, som skal svare for Molde, har så langt ikke svart på Dagbladets henvendelse.