Reagerer på Molde-spilleres russefest

- Forkastelig.

MISFORNØYD: Molde-trener Erling Moe, til høyre, tar en intern oppvask med spillerne som dro på russetreff utenfor Molde mandag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MISFORNØYD: Molde-trener Erling Moe, til høyre, tar en intern oppvask med spillerne som dro på russetreff utenfor Molde mandag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld skal flere Molde-spillere ha dukket opp på russefest utenfor Molde sentrum, skriver TV 2.

Ifølge tv-kanalen skal de ha kommet seg inn på russefesten i en av russebussene. Spillerne skal også ha drukket alkohol sammen med russen.

Det reagerer russepresident ved Molde videregående skole, Ingrid Talseth Singstad, på.

- I Molde har ikke russen lov til å være i byen. Disse spillerne valgte da å dra ut av byen for å være på russetreff. Jeg synes det er forkastelig. De ødelegger for russen, og for alle barn og voksne som har dem som forbilder. Jeg reagerer kraftig på at de gjør det, sier hun til TV 2.

Spillernes tilstedeværelse skal være godt dokumentert i sosiale medier. Nå tar også spillernes arbeidsgiver, Molde FK, grep.

- Det jeg kan si, er at tre av våre spillere har brutt reglementet vårt i forbindelse med alkohol. Det vil bli tatt tak i og håndtert av oss internt, sier Molde-trener Erling Moe, til TV 2.

Han ønsker ikke å si noe om hva slags konsekvenser regelbruddet vil få for spillerne, men er langt fra fornøyd med oppførselen til spillerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer