Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reagerer sterkt på bilde av Roma-duo. Nå legger de seg flate

Roma-legender viste finger til Liverpool-logoen.

HAR SKAPT SINNE: Roma-legende Bruno Conti har irritert Liverpool-supportere. Foto: AP Photo/Giuseppe Calzuola/NTB Scanpix
HAR SKAPT SINNE: Roma-legende Bruno Conti har irritert Liverpool-supportere. Foto: AP Photo/Giuseppe Calzuola/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): To Roma-legender har satt sinnene i kok etter at de ble avbildet inne på Anfield før kveldens storoppgjør mellom Liverpool og Roma.

Roberto Pruzzo og Bruno Conti viser finger til Liverpool-logoen samtidig som de smiler. Bildet havnet selvfølgelig på sosiale medier - hvor røde supportere raser over det som har blitt gjort.

Conti spilte blant annet 18 sesonger i Roma. Pruzzo spilte på sin side ti sesonger i hovedstaden. Bildet av duoen skal ha blitt tatt i går kveld.

«Roma-legende Roberto Pruzzo og Bruno Conti setter en stygg tone før kveldens semifinale på Anfield», skriver journalisten Richard Buxton på Twitter.

Tapte finale

Liverpool slo nettopp Roma i finalen i Europa-cupen tilbake i 1984. Kampen endte 1-1 og gikk til straffespark, der Liverpool var sterkest og vant 4-2.

Roma hadde muligheten til å vinne turneringen for aller første gang, men sviktet på sin egen hjemmebane Stadio Olimpico, hvor kampen ble spilt.

Bruno Conti har en ekstra grunn til å være misfornøyd, siden han bommet på det ene straffesparket. Nå legger han seg flat.

- Det var et privat øyeblikk som ble offentlig uten at jeg visste om det, og det ble en gest som jeg føler jeg må unnskylde, sier Conti i en uttalelse til italienske Ansa.

- Jeg har vært en del av fotballen i lang tid og de siste 25 åra har jeg forsøkt å viderebringe mine verdier til alle jeg har jobbet med og av respekt ville jeg aldri fornærmet noen klubb, iallfall ikke en som er så stor som Liverpool. Det av respekt for en motstander som jeg alltid har møtt med lojalitet opp gjennom åra, sier Conti videre.

- Gjør vondt

Pruzzo skal også ha unnskyldt seg til Radio Radio etter at bildet ble lagt ut i offentligheten.

Han har også snakket om den aktuelle finalen i 1984.

- Den Champions League-finalen gjør fortsatt vondt etter 34 år, sier Pruzzo til Premium Sport.

- Det er alt jeg tenker på når jeg tenker på Liverpool. Den finalen vil såre meg helt til slutten. Men det er det fotball handler om, du vet. Du må alltid se framover, sier han videre.

Selv om den aktuelle finalen er et betent tema for mange i Roma, er det ikke bare fiendtlighet mellom klubbene.

I går kom det meldinger om at Roma-spillerne hadde vist respekt overfor de 96 ofrene fra Hillsborough-tragedien på minnesmerket ved Anfield.

Du kan lese mer om finalen i 1984 her:

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media