Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reagerer sterkt

- Det er ikke ofte jeg er stum. Men i dag er jeg stum, sier Fortuna Düsseldorf-trener Uwe Rösler. Fem minutter på overtid ble laget hans senket av Erling Braut Haaland.

TAP: Fortuna Düsseldorf-trener Uwe Rösler trodde laget skulle ta ett poeng, men det glapp fem minutter på overtid. Foto: NTB scanpix
TAP: Fortuna Düsseldorf-trener Uwe Rösler trodde laget skulle ta ett poeng, men det glapp fem minutter på overtid. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Fortuna Düsseldorf - Borussia Dortmund 0-1

En god taktisk kamp så ut til å bli kronet med hell for Fortuna Düsseldorf og trener Uwe Rösler (51). Med marginene på sin side kunne laget ha vunnet over Borussia Dortmund.

Men fem minutter på overtid dukket Dortmund-innbytter Erling Braut Haaland (19) opp. Og sørget for 1-0-seier til gjestene.

Rösler - et svært kjent navn i Fotball-Norge etter å ha trent Lillestrøm, Viking og Molde - reagerer sterkt etter tapet:

- Det er ikke ofte jeg er stum. Men i dag er jeg stum, sa han på pressekonferansen, der han ristet på hodet.

- Etter min mening spilte vi en svært god kamp. Guttene mine la ned mye innsats. Jeg føler utrolig med laget. I dag handler det om å ha medfølelse med guttene, erklærer Rösler.

Fortuna Düsseldorf ligger som nummer tre fra bunnen i Bundesliga. Resten av sesongen handler om å unngå nedrykk.

- Vi har tre veldig interessante kamper nå. Som jeg kjenner laget vil de komme tilbake mot Leipzig. Jeg kjenner guttene og ser kvaliteten. Vi har det nest minste budsjettet og får mest mulig ut av denne troppen, mener Rösler.

ØYEBLIKKET: Her er øyeblikket der Erling Braut Haaland stiger til værs og blir matchvinner. Foto: NTB scanpix
ØYEBLIKKET: Her er øyeblikket der Erling Braut Haaland stiger til værs og blir matchvinner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dortmund-trener Lucien Favre var desto mer fornøyd da han snakket på pressekonferansen etter 1-0-seieren:

- Det var en veldig, veldig vanskelig kamp. De var godt organisert. Vi kjempet veldig og ønsket å vinne. Vi tok mye risiko. Det var en ulykke for Düsseldorf og lykke for oss. Dessverre må jeg si til dem at slik er fotballen.

Favre pådro seg for øvrig en strekk da han feiret Haalands scoring. Se Viaplays video under.

Haaland er fornøyd med nok en gang å bli matchvinner.

- En tøff kamp. En vanskelig kamp. Men det var heldig at jeg scoret, sier nordmannen til tysk TV.

- Jeg visste at laget trengte noe foran mål. Det var bare å vente på sjansen. Og heldigvis fikk jeg den på slutten. Veldig bra.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!