Reagerer

Hevder det er voksende irritasjon mot Mason Greenwood (19) i Manchester United. Skal ha fått advarsel.

JUVEL: Ole Gunnar Solskjær ser et stort talent i Mason Greenwood. Men også for talenter gjelder det å oppføre seg. Foto: NTB
JUVEL: Ole Gunnar Solskjær ser et stort talent i Mason Greenwood. Men også for talenter gjelder det å oppføre seg. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Mason Greenwood - det største United-talentet siden Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo - har ikke vært med i de to siste kampene.

Flere engelske aviser rapporterer om disiplinære problemer.

- United- og England-spissen er blitt fortalt at disiplinen må bli bedre. Han har irritert personalet med å møte opp for seint ved en rekke anledninger, skriver The Telegraph.

I TRØBBEL: Mason Greenwood skal ha fått advarsel. Foto: NTB
I TRØBBEL: Mason Greenwood skal ha fått advarsel. Foto: NTB Vis mer

- At spissen kommer for seint, er blitt et konkret problem, rapporterer The Guardian.

- Greenwood har irritert Solskjær med å komme for seint på trening to ganger, skriver The Sun.

Greenwood var ikke med da Manchester United slo Newcastle 4-1 lørdag. Laget fulgte opp med en massiv prestasjon på Parc des Princes tirsdag og slo Paris Saint-Germain 2-1.

Heller ikke her var Greenwood en del av begivenhetene.

Solskjær har forklart fraværet med at 19-åringen ikke var i stand til å spille kampene. Men han har ikke ønsket å gå inn på medisinske detaljer.

MELDING: Dette stod på meldinga Ståle Solbakken fikk fra Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær. Video: Rødt Kort Vis mer

Det skapte storm i september da Greenwood og Manchester Citys Phil Foden inviterte to jenter til det engelske laghotellet i Reykjavik. Bruddet på covid-19-reglene var et faktum, og gutta ble kastet ut av landslaget

Etterpå uttrykte Solskjær irritasjon over at Greenwood i det hele tatt var med på samlingen. Årsak: Et knallhardt kampprogram i sommer og et ønske om å verne om juvelen.

Manchester United møter Chelsea lørdag.

- Det gjenstår å se om Greenwood returnerer til troppen. Sist sesong scoret han 17 mål i alle turneringer. United har ikke villet kommentere Greenwoods forhold til klokkeslett, skriver The Telegraph.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer