Reagerer

Clas Brede Bråthen til Dagbladet: - Jeg synes det er forunderlig at skistyret velger å fatte et sånt vedtak uten å høre min versjon av saken.

I HARDT VÆR: Clas Brede Bråthen. Foto: Nina Hansen
I HARDT VÆR: Clas Brede Bråthen. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Styret i Norges Skiforbund kom i ettermiddag med en uttalelse i den betente konflikten mellom skiforbundet og hoppernes sportssjef, Clas Brede Bråthen.

- Styret vil enstemmig uttrykke full tillit og støtte til generalsekretæren og hoppkomiteen om beslutningen om ikke å forlenge engasjementet til Bråthen, heter det.

Begrunnelsen er at sportssjefen skal ha hatt «en konfronterende og uakseptabel kommunikasjonsform og atferd».

Den har angivelig «skapt uro, utrygghet og en uholdbar situasjon både internt og overfor viktige interessenter eksternt».

Clas Brede Bråthen reagerer slik på uttalelsen fra skistyret:

- Jeg synes det er forunderlig at skistyret velger å fatte et sånt vedtak uten å høre min versjon av saken. Utover det har jeg ikke en kommentar på nåværende tidspunkt, sier han til Dagbladet.

Bråthens advokat, Marit Håvemoen, stusser også over manglende invitasjon til samtaler:

- Bråthen har ikke vært invitert i samtalene som Norges Skiforbund har hatt med skistyret. Det har vært et internt møte og han vet ikke hvilken informasjon som er gitt eller hva styret har behandlet. Det er derfor vanskelig å kommentere det, utover at en mulighet til kontradiksjon ikke er ivaretatt, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.