PROVOSERTE: Everton-spiller Kevin Mirallas (t.h) provoserte Jack Wilshere med å sprute vann i ansiktet hans. Det fikk Arsenal-spilleren til å reagere. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix
PROVOSERTE: Everton-spiller Kevin Mirallas (t.h) provoserte Jack Wilshere med å sprute vann i ansiktet hans. Det fikk Arsenal-spilleren til å reagere. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpixVis mer

Reagerte med nakkegrep etter vannsprut i ansiktet

Tumulter mellom flere spillere under kampen mellom Arsenal og Everton.

(Dagbladet): Arsenal og Everton spilte 0-0 i den utsatte Premier League-kampen da lagene møttes på Emirates i går. Kampen var preget av noen tøffe dueller underveis, og da lagene gikk til pause oppstod det tumulter i spillertunnellen.

Evertons Kevin Mirallas hadde funnet seg en drikkeflaske under hvilen, og bestemte seg for å bruke innholdet på en av sine rivaler. Daily Mail viser hvordan belgieren klemmer til flaska som sender en vannsprut i retning Arsenal-spiller Jack Wilshere.

Den provoserende handlingen får midtbanespilleren til å tenne, og han tar et tak rundt nakken til Mirallas før spillerne går i garderoben. Flere mennesker bryter inn, og det oppstår tumulter mellom flere spillere, uten at hovedpersonen ser ut til å bry seg nevneverdig.

Arsenal-manager Arsene Wenger mente blant annet at Darron Gibson skulle vært utvist som følge av en klønete takling på Theo Walcott. David Moyes bare fnyste av anklagene etter kampen.

- Mener du at vi var litt harde i taklingene? I nord gjør vi det ganske ofte. Det er faktisk lov i fotball, sier Moyes ifølge Daily Mail.