Reagerte på Hernandez' målfeiring. Nå forsvarer Henry seg på Twitter

Debatten om målfeiringen vil ingen ende ta.

(Dagbladet): Diskusjonen rundt Real Madrids omstridte målfeiring på onsdag vil ingen ende ta.

Javier «Chicharito» Hernandez satte den scoringen som ene og alene ble avgjørende for Real Madrids avansement til semifinalen i Champions League, men fokuset etterpå har vært på målfeiringen.

Cristiano Ronaldo, som la en perfekt målgivende pasning, feiret som om han tilsynelatende hadde scoret målet selv. Det var en feiring Rune Bratseth og Morten Langli i Viasat-studio ikke akkurat var særlig begeistret for.

Men tidligere Arsenal-spiller og Sky Sports-ekspert Thierry Henry kritiserte Hernandez' feiring. Også det skapte reaksjoner.

Forsvarer seg på Twitter Så store reaksjoner at Thierry Henry tyr til Twitter for å forsvare uttalelsene sine.

- Fotball er et lagspilll. Ja, Chicharito scoret det avgjørende målet, men det var Ronaldo som gjorde det mulig. Det kan ikke undervurderes. Jeg elsker når spillere feirer og takker spilleren som hadde den målgivende pasningen. Pasningen kan være like viktig som målet, skriver Henry.

Henry har så linket til en drøyt èn time og tjue minutter lang Youtube-video som tar for seg tidligere Barcelona-, Real Madrid- og Juventus-spiller Michael Laudrup.

- Her er en av de mest uselviske spillerne i gamet. Dette viser viktigheten av den siste ballen. Det er fotball, skriver Henry.