Poengdeling i Lillestrøm - Molde

Reagerte på Molde-mål: - Det er litt respektløst

Erling Braut Håland bidro med målgivende i det som kan ha vært hans siste Molde-kamp.

JUBEL: Etzaz Hussain ble omfavnet av lagkameratene etter å ha gitt Molde ledelsen. Foto: FREDRIK VARFJELL
/

BILDBYRÅN NORWAY
JUBEL: Etzaz Hussain ble omfavnet av lagkameratene etter å ha gitt Molde ledelsen. Foto: FREDRIK VARFJELL / BILDBYRÅN NORWAY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Lillestrøm - Molde 2-2 (1-1)

Erling Braut Håland ser ut til å bli Eliteseriens neste storeksport. 18-åringen har vært i fyr og flamme i årets sesong, og ryktene om hans framtid har versert i lang tid.

Også Molde har nok innsett at det blir for tøft å holde på juvelen, og denne uka ga de Braut Håland tillatelse til å reise til Salzburg for å se på forholdene i den Red Bull-eide klubben.

Salzburg skal angivelig ha lagt et sted mellom 60-70 millioner kroner på bordet, noe Molde har akseptert. Søndag kveld startet Braut Håland det som kan ha vært hans siste kamp i den blå drakta.

Debutmål

Molde avsluttet vårsesongen med tre sterke seire og 12-1 i målforskjell, og var de fleste sin favoritt til å stikke av med tre nye poeng da de barket sammen med Lillestrøm.

Det var imidlertid hjemmelaget som åpnet best, og etter 17 minutter sto det 1-0. Arnór Smárason signerte for LSK for én uke siden, og kunne ikke fått en bedre start i den gule drakta.

Erik Brenden fikk slått inn fra venstrekanten, og fant islendingen. Han fikk først et litt dårlig touch, men fortsatte å kjempe og fikk kranglet inn sin første Lillestrøm-scoring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer