Reagerte på naken-stunt

Simen Hegstad Krüger feiret seier med nakenbilde. Så angret han. Nå varsler Johannes Høsflot Klæbo nytt bilde.

MER ELLER MINDRE VANLIG HATTEBRUK: Simen Hegstad Krüger (i midten) viser sammen med Harald Østberg Amundsen (til venstre) og Mika Vermeulen hvordan cowboyhatter vanligvis brukes. Dagbladet er riktignok litt usikre på hvor vanlig det er å bruke en lue under, og å ha solbriller på toppen - i hvert fall historisk sett. Foto: NTB
MER ELLER MINDRE VANLIG HATTEBRUK: Simen Hegstad Krüger (i midten) viser sammen med Harald Østberg Amundsen (til venstre) og Mika Vermeulen hvordan cowboyhatter vanligvis brukes. Dagbladet er riktignok litt usikre på hvor vanlig det er å bruke en lue under, og å ha solbriller på toppen - i hvert fall historisk sett. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Simen Hegstad Krüger er en av Norges fremste mesterskapsløpere gjennom tidene. På en god dag er det få som henger med 30-åringen.

Det fikk resten av verdenseliten smake på i Canada fredag. Krüger leverte en maktdemonstrasjon og vant den 15 kilometer lange fellesstarten.

I etterkant dukket det opp et pikant bilde av Lyn-løperen i sosiale medier. De som kommer på pallen i Canmore, har fått en cowboyhatt av arrangøren.

Historisk sett skal de plasseres på hodet over halsen, men Krüger valgte en annen løsning.

Splitter naken skjulte han bare de edleste delene på bildet - og basert på bildet så det ut som han hadde hatt en ålreit dag.

UVANLIG BRUK: I hvert fall i offentligheten. Foto: Didrik Tønseth / Langrensgutta / Instagram /
UVANLIG BRUK: I hvert fall i offentligheten. Foto: Didrik Tønseth / Langrensgutta / Instagram / Vis mer

Men morgenen etter ble bildet slettet. Overfor Expressens storsatsing Skidsnack forklarte Krüger stuntet:

- Jeg bor på rom med Didrik Tønseth. Han er glad i sånne påfunn, og overtalte meg til at det var en god idé, uttalte Krüger.

Men morgenen etter våknet han med kalde føtter, og potensielt andre kalde kroppsdeler:

- Jeg merket at det kanskje ble litt i overkant av hva jeg er komfortabel med. Derfor tok vi det ned morgenen etter. Det fikk ligge ute en liten stund. Det var litt morsomt, men jeg syns det var greit å ta det ned etter hvert, forklarer Krüger.

HATTELULJA: Johannes Høsflot Klæbo drar med seg minst to cowboyhatter fra Canmore. Pål Golberg og Mattis Stenshagen har så langt med seg én. Foto: NTB

HATTELULJA: Johannes Høsflot Klæbo drar med seg minst to cowboyhatter fra Canmore. Pål Golberg og Mattis Stenshagen har så langt med seg én. Foto: NTB


Vis mer

Mandag stilte Johannes Høsflot Klæbo opp på et pressetreff med norske medier. Han har fått med seg to cowboyhatter fra Canada uten å ha stilt opp på et liknende bilde.

Men til Dagbladet avslører 27-åringen at det kan hende at han har bidratt til at det dukker opp nye bilder:

- Det var trist at Krüger slettet. Jeg bor på rom med Mattis (Stenshagen). Han kommer med et tilsvarende bilde. Han er ikke like sjenert som Krüger, så i hvert fall et av bildene kommer ut på Internett.

Vi venter i spenning!

  • I morgen venter det en klassisk sprint for kvinner og menn i Canmore. Prologen starter 17:00 norsk tid. Rennene går på Viaplay.