Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reagerte på spørsmål om VM-kjæresten

Pamela Anderson (50) var stjerne i TV-serien «Baywatch» på 90-tallet. Nå er hun sammen med en 18 år yngre fotballspiller på Frankrike. Likte ikke fokuset i TV-show.

FOTBALLKJÆRESTE: Pamela Anderson var gjest i «Good Evening Britain», men følte seg ukomfortabel med spørsmålene. Foto: NTB scanpix
FOTBALLKJÆRESTE: Pamela Anderson var gjest i «Good Evening Britain», men følte seg ukomfortabel med spørsmålene. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Frankrike – Argentina, kl., 16.00

MOSKVA (Dagbladet): Frankrike møter i dag Argentina til den første åttedelsfinalen i fotball-VM i Russland. Kampen spilles i Kazan, en by med 1,2 millioner innbyggere.

Midtstopper Adil Rami (32) er ikke den største stjerna på Frankrike, men han kan skilte med den mest kjente kjæresten. I rundt ett år har han vært sammen med den tidligere «Baywatch»-skuespilleren Pamela Anderson (50).

Da Anderson stilte opp på TV-showet «Good Evening Britain», ble hun introdusert som «fotball-VMs mest kjente kjæreste«. Dette fikk henne til å føle seg ubekvem. Henvendt til programleder Piers Morgan sa hun:

- Du sa at Jeremy Corbyn (tidligere leder for Labour-partiet) skulle være her. Jeg trodde dette var et seriøst politisk program. Jeg kan ingenting om fotball.

FRANSK VM-PROFIL: Adil Rami spiller midtstopper på det franske landslaget, men har ikke sluppet til i VM. Foto: NTB scanpix
FRANSK VM-PROFIL: Adil Rami spiller midtstopper på det franske landslaget, men har ikke sluppet til i VM. Foto: NTB scanpix Vis mer

Amerikanske Pamela Anderson skal ha truffet den 18 år yngre Marseille-spilleren Adil Rami under Monaco Grand Prix i fjor. Hun bekrefter av de er kjærester, men ville ikke at dette skulle være hovedfokuset i programmet.

Følgende samtale utspilte seg:

Morgan: - Men du er en WAG (kone og kjæreste av en fotballspiller)?

Anderson: - Nei, det er jeg ikke. Jeg vil ikke bli betraktet som dette.

Morgan: - Men du vet hva en WAG er?

Anderson: - Nei. Jeg vet ikke hva det står for, det er helt sikkert.

Morgan: - Det er kone og kjæreste. Du er kjæresten til en fransk VM-spiller, er du ikke?

Anderson: - Vel, ja - jeg tror det.

Morgans programlederkollega, Susanna Reid, skyter inn og opplyser at navnet er Adil Rami.

Morgan: - En god spiller.

I STUDIO: Piers Morgan og Susanna Reid leder TV-showet «Good Evening Britain». Her med gjestene Pamela Anderson og Amir Khan. Foto: NTB scanpix
I STUDIO: Piers Morgan og Susanna Reid leder TV-showet «Good Evening Britain». Her med gjestene Pamela Anderson og Amir Khan. Foto: NTB scanpix Vis mer

Anderson: - Ja, han gjør det bra. Men jeg har ikke vært i Russland. Jeg har tatt vare på faren min som nettopp har hatt et slag, så jeg har vært hjemme med ham. Men jeg har sett alle kampene. Jeg så ikke en eneste fotballkamp før jeg traff Adil.

Anderson gjør det klart at hun ikke er komfortabel med spørsmålene. Da går praten over til bokseren Amir Khan som også er i studio.

Du kan se Andersons opptreden på denne linken.

EKSTASE: Våre svenske naboer slo Mexico 3-0 under onsdagens VM-runde i fotball. Det var storslagen stemning da svenskene forsto at de er videre til neste runde. Video: Expressen Vis mer Vis mer

Skuespilleren er blitt avbildet på flere Marseille-kamper det siste året. I programmet benekter hun at de franske spillerne har sexnekt før kamper, en uttalelse som skaper overskrifter i England.

«Baywatch» var en amerikansk drama- og actionserie som gikk på TV-kanalen NBC fra 1989 til 2001, og som også ble sendt i Norge. Programmet handlet om livvakter som jobbet på strender i Los Angeles.

Pamela har tidligere vært sammen med kjente menn som Tommy Lee, Kid Rock og Rick Salomon. Hun har også hatt et forhold til den svenske modellen Markus Schenkenberg. Men nå er det Marseille og Adil Rami som gjelder.

Rami har 35 landskamper for Frankrike. Laget kan bli det første som går til kvartfinalen i VM.