Reaksjoner på takling i hockeykamp: - Vålerenga skal få en beklagelse

Takling bakfra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var i en ishockeykamp mellom Jordal og Vålerengas kvinnehockeylag i eliteserien at det oppsto en situasjon på tampen der tre spillere ble gitt matchstraff.

Situasjonen som vakte oppsikt var der en Jordal-spiller taklet en Vålerenga-spiller bakfra, som en reaksjon på en takling i forkant. Det i kampens aller siste sekund. VIF-spilleren ble liggende nede med smerter i nakke og rygg, og ble hentet av ambulanse på isen og kjørt til legevakta. Taklinger er for øvrig ikke tillatt i kvinneishockey.

- Etter at kampen er over, så går en av spillerne til det jeg vil kalle angrep på en VIF-spiller bakfra. Jeg så det ikke helt selv, men hun slår henne i ryggen slik at hun faller framover og blir liggende, forklarer VIF-kaptein Rikke Tautra til Dagbladet.

Snakket sammen etterpå Det er mye følelser og rivalisering i lokaloppgjørene mellom Jordal og Vålerenga, og dermed koker det fort over. Dagbladet får søndag kveld opplyst at foruten en hjernerystelse, står det bra til med VIF-spilleren. Ifølge VG har de to snakket sammen søndag kveld.

Jordal-trener Andreas Granlund så ikke situasjonen, men forklarer det slik:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer