Real-back sprakk hodet på trening

Gir alt for å slå RBK.

MADRID (Dagbladet.no): Real Madrid trente på dødballer da de tidligere i dag gjorde sine siste forberedelser foran hjemmekampen mot Rosenborg.

David Beckham sto for innleggene, som stort sett var høye. Det er trolig slik stjernegalleriet fra Madrid tror kampen mot Rosenborg blir:

En luftkrig.

Diogo uheldig i lufta

Trener Vanderlei Luxemburgo var imidlertid ikke fornøyd med intensiteten og krevde maksimal innsats på de siste dødballen.

Det endte opp med at Diogo, som vikarierer for Michel Salgado på høyrebacken, fikk en sprekk i hodet etter en duell med midtstopper Ivan Helguera, og måtte sy flere sting.

Real ser på kampen mot Rosenborg fra to ståsteder. For det første er det en kamp alle forventer og krever at de skal vinne.

Og på papiret bør Roberto Carlos, Zinedine Zidane og Robinho være bedre enn Ståle Stensaas, Per Ciljan Skjelbred og Thorstein Helstad.

- Ikke for å snakke stygt om motstanderen, men har et bedre lag enn RBK og vi skal vinne mot dem, sa Roberto Carlos, som var spillernes representant på dagens pressekonferanse i etterkant av treninga.

Må slå Rosenborg!

Trener Luxemburgo vet hvor knallhard kritikken mot laget vil være dersom de ikke slår Rosenborg, og derfor sier han følgende.

- Ja, vi må slå Rosenborg. Disse to kampene er svært viktige for oss. Nå må vi glemme serien i en periode og konsentrere oss om Rosenborg.

Og Luxemburgo bedyrer at han har stor respekt for sine norske motstandere.

- Som Real Madrid frykter vi ingen, men vi har respekt for Rosenborg. De viste mot Olympiakos at de er kontringssterke og fysisk gode. Dessuten viste de i den kampen at de ikke trenger mange sjanser for å score.

Gjorde alt med ball

I tillegg til dødballsekvensen på dagens trening, er det verdt å merke seg at alt som ble gjort, ble gjort med ball.

Til og med uttøyning.

Drøyt 50 tilskuer fulgte verdensstjernene lade opp til den vikte hjemmekampen i et ikke altfor høyt, men jevnt godt tempo på treningsfeltet Las Rozas, 27 kilometer fra Madrid sentrum.

I morgen er det ventet over tusen ganger flere tilskuere på Santiago Bernabeau i det som enten kan bli en oppskriftsmessig hjemmeseier eller et norsk under.

• Direkte på Dagbladet.no kl. 20.45 i morgen: Real - RBK

BLODET RANT: Treningen på dødballer ble en blodig affære for Diogo.
GJORDE ALT MED BALL: Zinedine Zidane i spissen for Real-gutta da Dagbladet.no var på treninga i Madrid i dag.