Real bekrefter David Villa-interesse

Scoret hattrick for Spania i kveld.

HATTRICK: David Villa feirer Spanias og sitt første mål for kvelden med Alvaro Arbeloa,  Fernando Torres og Joan Capdevila. Elleve minutter seinere hadde Villa fullført et ekte hattrick mot Aserbajdsjan i Baku. Foto: Juan Carlos Cardenas, EPA/Scanpix
HATTRICK: David Villa feirer Spanias og sitt første mål for kvelden med Alvaro Arbeloa, Fernando Torres og Joan Capdevila. Elleve minutter seinere hadde Villa fullført et ekte hattrick mot Aserbajdsjan i Baku. Foto: Juan Carlos Cardenas, EPA/ScanpixVis mer

|||
(Dagbladet.no): Aserbajdsjan - Spania 0-6. David Villa scoret tre mål i løpet av de siste elleve minuttene av første omgang under Spanias landskamp borte mot Aserbajdsjan i kveld.

Den spanske superspissen kan bli Florentino Perez' neste superkjøp denne sommeren. For selv om han har varslet at han nå retter blikket mot Cristiano Ronaldo, har Perez allerede vært i kontakt med sjefen til Villa.

Men Real-presidenten lover å respektere det hvis Valencia-president Manuel Llorente ikke vil selge.

- Jeg har snakket med Llorente og vi trenger tid for å se hva situasjonen egentlig er i Valencia og hva de tenker å gjøre. Hvis de vil beholde ham, tror jeg det er en OK avgjørelse, og noe jeg vil respektere, sier Perez til Telemadrid ifølge Reuters.

Den spanske sportsavisa Marca skriver i dag at Real allerede har en avtale i boks for Villa, men at Chelsea heller ikke har gitt opp kampen.

Fenerbahces Daniel Güiza og Liverpool-duoen Albert Riera og Fernando Torres scoret hvert sitt mål i andre omgang for Spania.

Kvelden ble mindre hyggelig for Arsenals Cesc Fabregas, som pådro seg en hodeskade rett før pause. Etter situasjonen som førte til straffesparket som ble David Villas tredje scoring, ble Fabregas liggende nede i straffefeltet med et blødende sår i hodet, skriver Reuters.

Barcelonas Sergio Busquets erstattet Fabregas etter pause.

Spania har nå spilt 32 kamper på rad uten tap. Det siste tapet for de regjerende europamestrene kom mot Romania i november 2006.

BLODIG CESC: Cesc Fabregas blødde kraftig fra et sår i hodet rett før pause. Foto: Juan Carlos Cardenas, EPA/Scanpix
BLODIG CESC: Cesc Fabregas blødde kraftig fra et sår i hodet rett før pause. Foto: Juan Carlos Cardenas, EPA/Scanpix Vis mer