- Real Betis vil ha Carew

Nytt for agenten.

(Dagbladet.no): Spanske Real Betis er ute etter å hente John Carew fra Lyon, skrev franske L\'Equipe i går, ifølge Eurosport.

Det er nytt for Carew-agent Per A. Flod.

- Jeg vet at Betis er ute etter en spiss, de gjør det forferdelig dårlig. Men jeg har ikke hørt noe fra Betis. Det er litt underlig at de ikke har tatt kontakt i så fall, sier Flod til Dagbladet.no.

Europa ringer i ett sett

Som vanlig rundt et overgangsvindu svirrer ryktene rundt den norske landslagsspissen. Rett før jul var det snakk om utlån til Celta Vigo, mens ryktene har svirret om Newcastle, Deportivo La Coruna og Hamburg i romjula.

Både Lyon-manager Gerard Houllier og Carew-agent Per A. Flod avviste da at det var aktuelt med en leieavtale.

Newcastle-manager Glenn Roeder benekter også at han er interessert i Carew.

- På denne tiden av året ringer hele Europa og spør om spillere, og mange har spurt meg om John, sier Flod uten å røpe hvilke klubber som er på tråden.

SPANSK INTERESSE: Storspill og denne scoringen mot Real Madrid i november har gjort John Carew til et hett navn i Spania. Men agent Per A. Flod kjenner ikke til den påståtte interessen fra Real Betis. Foto: Reuters/Scanpix
SPANSK INTERESSE: Storspill og denne scoringen mot Real Madrid i november har gjort John Carew til et hett navn i Spania. Men agent Per A. Flod kjenner ikke til den påståtte interessen fra Real Betis. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- John har to og et halvt år igjen av kontrakten sin, og det forholder vi oss til. Det dukker alltid opp klubber som er interessert i spillere, sånn er det bare. Det er aldri noen garanti for å bli i en klubb.

- Hva sier Lyon om Johns framtid?

- Jeg er godt orientert. Men det snakker jeg bare med Lyon om.

Carew skal trene igjen

Carew pådro seg en lårstrekk i starten av desember. Også spisskollegene Fred og Karim Benzema har skadeproblemer.

Gerard Houllier har derfor ikke lagt skjul på at han ønsker å styrke angrepsrekka. David Trezeguet har vært ønsket, men Juventus har signalisert at de ikke vil slippe ham. St. Etienne-spissen Frederic Piquionne antas derfor å være mest aktuell som ny Lyon-spiller i overgangsvinduet.

Løsningen på spissproblemet i klubben kan også bli at brasilianske Nilmar, som har vært utlånt til hjemlandets Corinthians, kommer tilbake fordi den brasilianske klubben ikke har råd til å kjøpe ham som planlagt.

Hvis ikke Lyon venter på at Carew skal bli kampklar igjen. Agent Flod har fått inntrykk av at spissens lårstrekk har sluppet taket.

- John er klar for trening igjen, tror jeg. Om han spiller igjen med én gang etter skade er et annet spørsmål, sier Flod.

Lyons neste kamp er borte mot Toulouse lørdag 13. januar.