Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real blar opp 160 mill. for stortalent

Argentinske Fernando Gago (20).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid har sikret seg det argentinske stortalentet Fernando Gago for drøyt 160 millioner kroner.

Den argentinske klubben Boca Juniors meldte torsdag at den var blitt enig med Real Madrid om en overgang for Fernando Gago, melder nyhetsbyrået Reuters.

– Spilleren blir presentert i Madrid fredag og i neste uke vil en representant for Boca Juniors reise til Madrid for å underskrive de nødvendige papirene, opplyste den argentinske klubben på sine nettsider torsdag.

Det er ventet at den 20 år gamle midtbanespilleren vil signere en kontrakt som varer seks og et halvt år. Dermed fortsetter den spanske storkluben sin politikk med å sikre seg unge søramerikanske talenter. Hovedstadsklubben har tidligere i høst sikret seg argentinske Gonzalo Higuain og Marcelo fra Brasil. Sistnevnte skal på sikt erstatte Roberto Carlos som venstreback.

Real Madrid har brukt 800 millioner kroner på nye spillere siden Ramon Calderon tok over som president i klubben i juli. Storklubben har ikke vunnet en tittel på tre år, og onsdag ble laget ydmyket i serien da det ble 0-3 på hjemmebane mot Recreativo Huelva.

(ANB)

 BLIR EN GALACTICO: Fernando Gago går fra Boca Juniors til Real Madrid for drøye 160 millioner kroner. Foto: REUTERS
BLIR EN GALACTICO: Fernando Gago går fra Boca Juniors til Real Madrid for drøye 160 millioner kroner. Foto: REUTERS Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!