- Real er favoritter

Ole Gunnar Solskjær og United-stjernene fikk tøffest mulig trekning i Champions League.

Hele trekningen!

I dag trakk United det verste alternativet da kvartfinalene ble satt opp i Nyon. Møtet med Real Madrid er en reprise på kvartfinalen i 2000, da de røde ble slått ut etter at spanjolene scoret tre mål i 1. omgang.

Siden har Real sikret seg både Ronaldo og Zinedine Zidane, sistnevnte var med å hente Champions League-trofeet i fjor.

- Real Madrid må være favoritter nå, de er tittelforsvarere, sier United-direktør Ken Merrett etter trekningen i Uefa-hovedkvarteret.

- Real er laget som alle ikke ville møte. Men det blir en flott kamp, en vi kan vinne.

United spiller borte i Madrid først. Det er en fordel. I tillegg har Solskjær og co. noe å se fram til i det fjerne. Champions League-finalen spilles på Old Trafford.

- Å få spille finalen overgår alles villeste drømmer, sier Merrett og forteller at europaformen har imponert direktørene i Manchester.

- Vi har spilt veldig bra i Europa, og kommer til kampene med selvtillit.

Manager Alex Ferguson sa før trekningen i dag at gutta hans ikke hadde noe i mot å trekke Zidane og co. For laget har lært siden hjemmetapet for Real i 2000.

- Vi spilte med Manchester United-hjertet den kvelden. Vi er et forskjellig og bedre lag nå, med tanke på å håndtere slike situasjoner, sier sir Alex.

Heller ikke Real-trener Vincente Del Bosque ville unngå United.

- Jeg vil foretrekke det dersom vi ikke trekker et spansk lag, sier treneren.

Spansk kan det likevel bli i semifinalen. Der møter enten United eller Real vinneren av kampene mellom Barcelona og Juventus.

- Manchester United blir en tøff motstander. Men hvis du vil bli mester må du slå alle lag, sier Real-direktør og legendespiss Emil Butragueno.

(Dagbladet.no)

OLD TRAFFORD-SJOKK:</B> Real Madrid gikk opp i 3-0-ledelse tidlig på Old Trafford for tre år siden. United reduserte to ganger, men ble utslått.