Real er utålmodige med Beckham

Krever svar.

Ledelsen i Real Madrid ber nå David Beckham ta en rask avgjørelse om hva han tenker å gjøre i framtiden.

- For et par måneder siden ga vi Beckham et tilbud om å forlenge kontrakten som både gjenspeiler betydningen hans som spiller på banen og på det kommersielle området, sier Real Madrid-direktør Predrag Mijatovic.

- Beckham ba om litt betenkningstid. Nå er vi kommet til et punkt der vi ikke har mer tid. Real Madrid trenger å vite nå, slik at vi kan få langt planer for årene som kommer. Derfor ber vi Beckham bestemme seg for hva han vil i løpet av neste uke, sier Mijatovic.

Real Madrid har tilbudt Beckham å forlenge kontrakten med to år etter at den nåværende kontrakten går ut i juni.

Simon Oliveira som er talsmann for David Beckham, sa i forrige uke at briten regnet med å ha tatt en avgjørelse innen mars måned. Beckham har stått fritt til å snakke med andre klubber siden 1. januar, og det sies at klubber både i England, Italia og USA skal ha vist stor interesse for ham.

Nå legger Real Madrid press på den gamle engelske landslagskapteinen, og det virker ganske klart at Beckham ikke kan vente særlig mye lenger med å gruble over om han vil bli i Madrid eller ikke.

(NTB-Reuters)

BLIR BOSMANSPILLER: David Beckham kan forlate Real gratis dersom han ikke skriver en ny kontrakt. Allerede nå kan han gjøre avtale med en ny klubb. Foto: Scanpix/Reuters
BLIR BOSMANSPILLER: David Beckham kan forlate Real gratis dersom han ikke skriver en ny kontrakt. Allerede nå kan han gjøre avtale med en ny klubb. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer