Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real-fansen vil ha Laudrup

Real Madrids trofaste tihengerskare føler seg overbeviste om at danske Michae Laudrup er rett mann til å ta over som manager i klubben neste sesong.

Det er den spanske storavisen Marca som de siste har gjennomført en avstemning der spørsmålet har vært om Laudrup klarer jobben som øverste sportslige ansvarlig i Real.

Rundt 29 000 lesere har svart, og et overveldende flertall tror på dansken - hele 67,7 prosent.

Laudrup, som i øyeblikket trener Brøndby i hjemlandet, har selv avvist alle antydninger om at han er aktuell som sjef i den spanske fotballstorheten. Den tidligere Barcelona-spilleren har opplyst i flere intervjuer at han enten fortsetter i Brøndby eller tar en fotballpause til høsten.

Spørsmålet er om han kan tanke nei dersom det kommer et konkret og forlokkende tilbud fra ledelsen på Santiago Bernabeu.

Avstemningen på Marcas nettsider ble for øvrig lansert etter at Real Madrid-kaptein Raul sa at han ønsket seg nettopp Laudrup som klubbens neste trener.

– Hvorfor kan ikke han bli trener for Madrid? Han har allerede vist at han vet hva som skal gjøres, og jeg liker hans filosofi. Hvis han ønsker seg tilbake til Spania vil jeg ønske ham hjertelig velkommen, sa spanjolen i et intervju med Ekstrabladet nylig.

(ANB)

LANSERT SOM SJEF AV RAUL: Fansen stemmer i at Michael Laudrup er rett mann til å overta Real Madrid-skuta. Foto: Scanpix
LANSERT SOM SJEF AV RAUL: Fansen stemmer i at Michael Laudrup er rett mann til å overta Real Madrid-skuta. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media