FØRSTE TAP FOR SESONGEN: Bortemøtet med Sevilla ble før tøft for Real Madrids stjernegalleri, som tapte 1-2. Her depper Raul & co etter vertenes andre scoring. Foto: REUTERS/Marcelo del Pozo
FØRSTE TAP FOR SESONGEN: Bortemøtet med Sevilla ble før tøft for Real Madrids stjernegalleri, som tapte 1-2. Her depper Raul & co etter vertenes andre scoring. Foto: REUTERS/Marcelo del PozoVis mer

Real fikk seg en på trynet

Tapte for første gang i serien - uten Ronaldo.

|||Sevilla - Real Madrid 2-1

(Dagbladet.no): Barcelona og Real Madrid har vært fullstendig utilnærmelige i sesongstarten, feid all motstand av banen og ikke avgitt et eneste poeng.

I kveld kom det første feilskjæret.

Uten en ankelskadd Cristiano Ronaldo tapte Real Madrid 1-2 i en tøff bortekamp mot Sevilla - som dermed stoppet den kongelige klubbens seiersrekke på fem kamper.

Tre minutter på overtid fikk Sergio Ramos en gyllen mulighet til å redde det ene poenget for Real, men høyrebacken satte skuddet utenfor til enorm jubel fra hjemmefansen, og få sekunder seinere blåste dommeren av kampen.

Tapet gjør at Barcelona får ei lita luke på toppen av tabellen, katalanerne gjorde jobben hjemme mot Almeria i går kveld og har 18 poeng av 18 mulige.

AMPERT: Midt i første omgang ble det tumulter etter en amper ordveksling mellom Guti og Zokora. Foto: EPA/EDUARDO ABAD
AMPERT: Midt i første omgang ble det tumulter etter en amper ordveksling mellom Guti og Zokora. Foto: EPA/EDUARDO ABAD Vis mer

Sevilla klatret opp på samme poengsum som Real Madrid etter 2-1-seieren.

Jesus Navas ga vertene ledelsen etter 33 minutter, og stillingen holdt seg til pause. Etter å ha misbrukt en eventyrlig mulighet til å doble ledelsen tidlig i 2. omgang smalt det i stedet i motsatt ende av banen:

Et innoverskrudd frispark fant hodet til Pepé, som stanget inn 1-1 etter 48 minutter.

Snaue 20 minutter senere var det Sevillas tur til å straffe Real Madrid på dødball. En totalt umarkert Renato fikk en enkel jobb med å nikke inn 2-1 bak en sjanseløs Casillas, og ble med det matchvinner.

 

JUBEL TIL LITEN NYTTE: Pepé utliknet for Real Madrid, men Sevilla ble for sterke. Foto:AFP PHOTO/ CRISTINA QUICLER
JUBEL TIL LITEN NYTTE: Pepé utliknet for Real Madrid, men Sevilla ble for sterke. Foto:AFP PHOTO/ CRISTINA QUICLER Vis mer