I TRØBBEL: Real Madrid og Zinedine Zidane har en enorm oppgave foran seg før hjemmemøtet med Wolfsburg. Foto: EPA / JUAN CARLOS HIDALGO / NTB Scanpix
I TRØBBEL: Real Madrid og Zinedine Zidane har en enorm oppgave foran seg før hjemmemøtet med Wolfsburg. Foto: EPA / JUAN CARLOS HIDALGO / NTB ScanpixVis mer

Real forberedt på «krig» mot Wolfsburg: - Skal spille til vi stryker med

Ligger under 0-2.

Real Madrid setter sin lit til at hjemmefansen skaper en skremmende atmosfære når 0-2-tapet i den første mesterligakvartfinalen mot Wolfsburg skal snus tirsdag.

- Tirsdagskvelden blir som en «krig», med 80 000 tilskuere på tribunen. Vi skal forsøke å trampe over Wolfsburg, sier Real Madrid-forsvarer Dani Carvajal.

De færreste regnet med at Wolfsburg ville skape trøbbel for Zinedine Zidanes stjernetunge Real-mannskap på veien mot semifinalene i mesterligaen. Så feil kan man ta.

Forrige ukes møte i Tyskland endte med 2-0-seier til hjemmelaget, hvilket betyr at Real Madrid står foran en voldsom oppgave på eget gress i returkampen.

- Vi skal spille til vi stryker med, og med 80 000 sjeler i ryggen skal vi klare dette, sier midtbanespiller Lucas Vázquez.

Sterk opptakt Cristiano Ronaldo er klinkende klar på at iveren etter å komme à jour ikke må ta overhånd på Santiago Bernabéu.

- Vi må spille med kalde hjerter og vise tålmodighet. Målet er å gå videre, og det er det eneste som vil sende både spillere og fans glade ut av arenaen, sier portugiseren til klubbens nettsider.

Generalprøven foran tirsdagens skjebnekamp kunne knapt vært bedre. Lørdag ble Eibar slått 4-0 i den spanske ligaen. Samtidig er Real Madrid bare nummer tre på tabellen, fire poeng bak ledende Barcelona.

Wolfsburg ligger på sin side på en beskjeden åttendeplass i Bundesliga og måtte nøye seg med 1-1 mot Mainz lørdag.

Har snudd før Real Madrid-stjernene kan trygt lete i historiebøkene for å finne inspirasjon foran tirsdagens kamp. Flere ganger tidligere har den spanske fotballstorheten snudd lignende vanskelige situasjoner til sin fordel.

I 1975 tapte laget 1-4 for engelske Derby på bortebane, men snudde duellen med 5-1-seier på eget gress. Ti år senere ble Inter ekspedert ut av serievinnercupen etter at 0-2-tap på bortebane ble snudd med 3-0-seier i den spanske hovedstaden.

Foran den kampen kom Real-profilen Juanito med følgende advarsel til gjestene:

- 90 minutter på Bernabeu er veldig lang tid.

Det samme kan Wolfsburg få merke tirsdag.

(NTB)

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.