- Real har kontaktet Mourinho-agent

Vil ha med Lampard på lasset.

(Dagbladet.no): I går skrev engelske aviser at Jose Mourinho vil bort fra Chelsea etter denne sesongen.

I dag forteller The Sun at Real Madrid har vært i kontakt med portugiserens agent Jorge Mendes.

29. januar vil en spansk domsstol avgjøre om fjorårets presidentvalg i Real Madrid må kjennes ugyldig. I så fall må president Ramon Calderon finne seg i nyvalg.

Nyvalg kan gi trenerskifte

Og med et presidentvalg i en spansk storklubb, hører gjerne valgflesk i ultraklassen. Og når ikke engang Fabio Capello har klart å innfri de skyhøye kravene i den spanske hovedstaden, kan et trenerbytte bli et sentralt valgløfte.

Ifølge The Sun er Mourinho på ønskelista til alle tenkelige presidentkandidater, som vil garantere Mourinho full kontroll over sportslige avgjørelser i klubben.

Noe av den påståtte frustrasjonen til Mourinho i Chelsea skal ifølge rapportene bunne i at danske Frank Arnesen, som er sjefsspeider og talentutvikler i klubben, har fått ansvar for spillerkjøp i London-klubben.

Vil kuppe Lampard

- Real har kontaktet Mourinho-agent

Samtidig ønsker Real Mardid å sikre seg Frank Lampard. Chelseas midtbanegeneral har to år igjen av femårskontrakten sin etter denne sesongen.

Dersom han gir Chelsea beskjed om at han vil forlate klubben innen 15 dager etter sesongens siste kamp, vil Fifa-reglementet forby Chelsea å stoppe ham, skriver The Sun.

I så fall må Real betale Chelsea en kompensasjon for de resterende to årene av kontrakttida, en sum The Sun anslår til like i overkant av 100 millioner kroner (8,5 millioner pund).

Lampard blir regelmessig knyttet til spanske klubber, blant annet fordi han er forlovet med spanske Elen Rives.

- Jeg elsker Chelsea

Mourinho selv kommenterte omsider ukas rykter på Chelsea TV i går kveld. Der henvendte han seg rett til fansen i en tale gjengitt på klubbens hjemmeside.

- Vi elsker alle Chelsea. Fansen har elsket Chelsea i lang, lang tid. Jeg har bare elsket Chelsea i to og et halvt år, men jeg elsker Chelsea, sier Mourinho.

Han garanterer at han kun tenker på å vinne neste kamp, og det betyr kampen mot Kristofer Hæstads Wigan hjemme på Stamford Bridge i dag.

- ØNSKET I MADRID: Jose Mourinhos agent Jorge Mendes er kontaktet av Real Madrid, skriver The Sun i dag. Samtidig skal det spanske storlaget ønske seg Frank Lampard. Foto: AP/Scanpix
- ØNSKET I MADRID: Jose Mourinhos agent Jorge Mendes er kontaktet av Real Madrid, skriver The Sun i dag. Samtidig skal det spanske storlaget ønske seg Frank Lampard. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Mourinho ber fansen glemme mediahistoriene, og sier at han ikke leser dem selv. Men han får med seg hva som står fordi folk forteller ham det og spør om det.

- Men jeg tar det rolig, og jeg er ikke viktig. Klubben er viktig, sier Mourinho til Chelsea-fansen.

Ifølge The Independent har Mourinho bedt sin agent Mendes om å informere ham ved sesongslutt om hvorvidt det finnes andre jobbtilbud tilgjengelige.

• Følg Premier League direkte på live.dagbladet.no