FØRSTEKEEPER I REAL MADRID:  Keylor Navas fra Costa Rica. Foto: NTB Scanpix
FØRSTEKEEPER I REAL MADRID: Keylor Navas fra Costa Rica. Foto: NTB ScanpixVis mer

Real-keeperens far raser: - Kampanje mot min sønn

Anklager spanske aviser.

(Dagbladet): Real Madrid og Manchester United klarte ikke å få til en avtale med keeperne David de Gea (24) og Keylor Navas (28) før overgangsvinduet stengte. Forhandlingene gikk ut på at de Gea skulle gå til Madrid, mens Navas skulle gå motsatt vei - til Manchester.

Nå anklager Navas' far spanske aviser for å drive en kampanje mot sønnen.

- Pressen ønsker en spansk keeper i Real Madrid. De aksepterer ikke en fra sentral-Amerika. De vet at han er den beste. Men stoltheten gjør at de ikke aksepterer det, sier Freddy Navas til radiokanalen Pasion Deportiva.

Gråt Keylor Navas kommer fra Costa Rica. 28-åringen meldte overgang fra Levante til Real Madrid i fjor. Han er per dags dato den foretrukne sisteskansen på Santiago Bernabéu.

- Jeg var stolt og gråt da jeg lørdag hørte folk sang navnet til sønnen min, i en klubb med kresne tilskuere og som er en av de beste i verden. Costa Rica er stolt av ham, sier pappa Navas.

- Keylor forteller meg at han har støtte i garderoben. Marcelo, Cristiano Ronaldo og James Rodriguez ... Alle elsker ham fordi han er rolig og ydmyk.

Avtalen mellom Real Madrid og Manchester United kom ikke i stand angivelig på grunn av rot med papirer. Det hele endte med at partene var for seint ute før fristen gikk ut klokka 23.59 mandag kveld. Det siste døgnet har beskyldningene haglet i begge retninger.

Lettet De Gea - som under normale omstendigheter ville vært førstekeeper i United - har ikke spilt denne sesongen. Trener Louis van Gaal mener at han ikke har hatt tankene på riktig sted.

Nå sier klubben:

- Vi er lettet over at supporterfavoritten og årets spiller to ganger (2013/2014) blir i Manchester United.

De Gea følger denne uka det spanske landslaget som spiller mot Slovakia lørdag. Han har foreløpig ikke uttalt seg, men det har den spanske lagkameraten Sergio Ramos:

- Livet går videre. Ingen har dødd av dette.