Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real knuste United

Real Madrid lekte med Manchester United i den første kvartfinalen i Champions League, og vant 3-1. Dagbladet.no fulgte kvartfinalene direkte.

United tok føringen fra start, men Van Nistelrooy og hans kolleger greide ikke å omsette sjanser i nettkjenninger.

Mesterlig av Zidane

12 minutter ut i kampen snudde det, da Luis Figo gjorde 1-0 til vertene. Zinedine Zidane, som hadde en meget god dag i Real-trøya, sto for forarbeidet. Real pøste på med sjanser, og i det 28. minutt la Raul på til 2-0. Real-spissen fikk et perfekt gjennomspill - også denne gangen gjorde Zidane forarbeidet - tverrvendte og lurte landslagsstopper Rio Ferdinand trill rundt, før han satte ballen ned til høyre for Barthez mellom United-stengene.

Tempotrøbbel

United-forsvaret avslørte store tempoproblemer før pause. Problemene fortsatte også etter hvilen. Bare fire minutter ut i omgangen la Raul på til 3-0. Stjernespilleren fyrte av fra 20-21 meter, etter forarbeid av Figo. Dermed gjorde han sitt niende Champions League-scoring på elleve kamper denne sesongen. Tre minutter senere sørget Ruud Van Nistelrooy for målet mananger Alex Ferguson så sårt trengte før returoppgjøret.

- Jeg synes det var et greit resultat. Vi hadde våre øyeblikk, og angrepsspillet vårt var godt i andre omgang. Og så fikk vi det viktige bortemålet, sa Ferguson etter kampen, og hevdet at Champions League-drømmen fortsatt er reell.

Ole Gunnar Solskjær startet på benken for de rød-kledde, men fikk de fire siste minuttene. Tross tapet, så han lyspunkter.

- De er et veldig godt lag, og spilte godt. Men jeg synes vi var med i kampen da vi la mer press på dem, sa Solskjær, som mente United vil heve seg til returoppgjøret.

Målløst i Nederland

Den andre kvartfinalen endte målløs. Lagene spilte jevnt fra start, uten å skape de store sjansene. Etter hvert tok hjemmelaget mer og mer over, men Milan-forsvaret nektet svenske Zlatan Ibrahimovic å komme til de store avslutningene.

Returkampene spilles 23. april.

Dagbladet.no fulgte Real Madrid-Manchester United og Ajax-Milan direkte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media