Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real kutter Ronaldo-pris

Verd 100 mill. mindre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ronaldo - også kjent som El Gordo hos Real Madrid-fansen - er godt på vei til Milan. Også i fjor sommer ville italienerne kjøpe 30-åringen.

Da fikk Milan avslag på et bud på 22 millioner euro (184 millioner kroner).

Nå krever Real Madrid bare bare 10 millioner euro (83 millioner kroner) for brasilianeren, skriver nyhetsbyrået AP.

Forhandlingene er godt i gang, og Milans visepresident Adriano Galliani reiser til Spania mandag for å sluttføre overgangen. Ronaldo er ikke lenger ønsket av trener Fabio Capello i Real.

- Ronaldo har sagt at han bare vil til Milan og har fått tillatelse til å se seg rundt etter en ny klubb. Det er ikke noen problemer med Real-direktørene. Men vi må ikke være for optimistiske. La oss se hva som skjer i forhandlingene, sier Galliani.

Ronaldo er ikke ukjent med Milan. Han spilte for Inter i fem år fram til han ble solgt til Real i 2002.

MESTSCORENDE I VM: Ronaldo er ikke lenger ønsket i Madrid og Milan er i forhandlinger om kjøp av 30-åringen. Foto: Scanpix/Reuters
MESTSCORENDE I VM: Ronaldo er ikke lenger ønsket i Madrid og Milan er i forhandlinger om kjøp av 30-åringen. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!