Real Madrid: - Ingen kontakt med Kjenner

Ledelsen i Real Madrid benekter å ha tatt kontakt med verken Vålerenga, Gunnar Martin Kjenner eller Pa-Modou Kah.

Dagbladet spurte Real Madrid om det er riktig at de har snakket med Kah eller Kjenner. I en e-post skriver pressesjef Marta Santisteban følgende:

- Jeg har snakket med vår sportsdirektør, Jorge Valdano, og han sier at ingen i Real Madrid har hatt kontakt med noen av de nevnte personene.

Gunnar Martin Kjenner viste i går fram en faks fra en representant fra Real Madrid der Pa ble innbudt til trening med B-laget.

- Jeg vil undersøke denne saken nærmere, men dere må huske at førstelaget til Real Madrid er en ting. B-laget er noe helt annet, skriver Santisteban lett ironisk.

Overfor Dagbladet hevder Gunnar Martin Kjenner at en sportsdirektør i Real Madrid med navn «Mr. Paco» tilbød Pa en konkret overgang, der han skulle erstatte Hierro som midtstopper på a-laget, etter først å ha hatt en utleieperiode til Rayo Vallecano. På Real Madrids hjemmeside er det umulig å finne en Mr. Paco blant de ansatte. Real Madrid svarte i går kveld ikke på Dagbladets henvendelse om å få klarhet i hvem som har sendt faksen Gunnar Marin Kjenner har mottatt.