Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid avfeier Mbappé-rykter

Sommer er tid for heftige overgangsspekulasjoner. Onsdag så Real Madrid seg nødt til å avvise rykter om at klubben er enig med PSG om å få kjøpe Kylian Mbappé.

GOD: Kylian Mbappé har vært god i dette VM. Sånt blir det overgangsspekulasjoner av. Foto: AFP PHOTO / SAEED KHAN
GOD: Kylian Mbappé har vært god i dette VM. Sånt blir det overgangsspekulasjoner av. Foto: AFP PHOTO / SAEED KHAN Vis mer

I en pressemelding beskriver Real påstandene som «totalt falske». Spanjolene understreker at de verken har gitt et tilbud til Paris Saint-Germain eller Mbappé.

De tre siste års mesterligavinner legger til at de fordømmer spredning av informasjon som ikke har rot i virkeligheten.

19 år gamle Mbappé har glitret for Frankrike i VM, spesielt i 4-3-seieren over Argentina i åttedelsfinalen.

Onsdagens dementering skjer to dager etter at Real Madrid kom ut med en tilsvarende pressemelding om Neymar. Storklubben tok da avstand fra TV-kanalen TVEs påstand om at de hadde tilbudt PSG hele tre milliarder kroner for Brasils superstjerne.

Flere medier kastet seg over nyheten, og til slutt følte Real Madrid at de var nødt til å avvise spekulasjonene bare noen timer etter at Neymar scoret i Brasils 2-0-seier over Mexico i åttedelsfinalen i VM.