Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid avviser rekordbud på Neymar

Real Madrid avviser den spanske TV-kanalen TVEs påstand om at klubben skal ha tilbudt PSG nesten 3 milliarder kroner for den brasilianske stjernen Neymar.

IKKE NOE BUD: Brasils superstjerne Neymar feirer 2-0-seieren over Mexico i åttedelsfinalen i VM i Russland. Foto: Thanassis Stavrakis / AP / NTB scanpix
IKKE NOE BUD: Brasils superstjerne Neymar feirer 2-0-seieren over Mexico i åttedelsfinalen i VM i Russland. Foto: Thanassis Stavrakis / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verken Neymar eller Paris Saint-Germain har mottatt noe tilbud, heter det i en pressemelding fra den spanske hovedstadsklubben.

Det var den spanske TV-kanalen TVE som først meldte om det angivelige budet. Flere medier kastet seg over nyheten før Real Madrid så seg nødt til å avvise spekulasjonene bare noen timer etter at Neymar scoret i Brasils 2-0-seier over Mexico i åttedelsfinalen i VM.

Ifølge TVE skulle de regjerende Champions League-mesterne være villige til å betale 310 millioner euro, snaut 3 milliarder kroner, for 26-åringen.

Overgangen ville blitt den dyreste i fotballhistorien, en rekord Neymar allerede innehar etter at PSG betalte 222 millioner euro for ham i august i fjor.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!