Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid beklager van Nistelrooy-flause

Presenterte spissen de ikke har fått kjøpe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går dukket Ruud van Nistelrooys profil opp på Real Madrids hjemmeside, som en av klubbens nye stjerner. Problemet er bare at klubben fortsatt ikke har kjøpt den 30-årige nederlenderen fra Manchester United.

Intern sak

Real beklager blemma på nettsida.

- Saken om nederlenderen var bare for internt bruk. Profilen dukket opp på klubbens hjemmeside i noen minutter på grunn av en PC-feil. Vi publiserer normalt bare slikt når en avtale mellom to klubber offentliggjøres, skriver Real Madrid i en pressemelding.

- Real vil gjerne be om unnskyldning hvis feilen førte til misforståelser.

Avslo Ruud-bud

Manchester United-manager Alex Ferguson er ikke til å ta feil av. I går kveld benektet han hardnakket at United har kommet til enighet med Real om spissen.

- Vi har fått et bud på Ruud fra Real Madrid. Det har vi avslått. Sånn det ser ut nå er Ruud van Nistelrooy fortsatt en Manchester United-spiller, sier Ferguson til Uniteds hjemmeside.

FORTSATT UNITED-SPISS: Manchester United rykket i går kveld ut og avviste at Ruud van Nistelrooy er solgt, etter at Real presenterte nederenderen som sin egen spiller. Foto: Scanpix/Ap
FORTSATT UNITED-SPISS: Manchester United rykket i går kveld ut og avviste at Ruud van Nistelrooy er solgt, etter at Real presenterte nederenderen som sin egen spiller. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Trolig er det bare et tidsspørsmål før Real kan legge ut profilen på nytt. United-toppscoreren er til salgs, men Ferguson uttalte i går at nederlenderen ikke går på billigsalg.

Krevde 170 mill.

Det hevdes at United krever 170 mill. kroner, mens Real bare ønsker betale 110. I går meldte spanske aviser at United har senket kravet. Enten var det feil, eller så var det ikke nok til at en overgang gikk i orden.

Van Nistelrooy havnet i unåde i Manchester United i vår, etter vraking på laget og bråk på treningsfeltet i Manchester.

KREVER SKIKKELIG BETALING: Alex Ferguson gir ikke slipp på van Nistelrooy - ennå. Foto: Scanpix/Epa
KREVER SKIKKELIG BETALING: Alex Ferguson gir ikke slipp på van Nistelrooy - ennå. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
image: Real Madrid beklager van Nistelrooy-flause