Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid bryter stillheten etter Benzema-skandalen

- Full støtte.

FORSVARES: Real Madrid uttrykker støtte til spilleren Karim Benzema som er siktet for utpressing av Lyon-spiller Mathieu Valbuena (t.h.). Foto: REUTERS/Charles Platiau/Files
FORSVARES: Real Madrid uttrykker støtte til spilleren Karim Benzema som er siktet for utpressing av Lyon-spiller Mathieu Valbuena (t.h.). Foto: REUTERS/Charles Platiau/Files Vis mer

(Dagbladet): Det har stormet rundt Real Madrids Karim Benzema (27) de siste dagene etter anklagene om at franskmannen er involvert i en sak om utpressing.

I kveld bryter Real Madrid stillheten:

- Karim Benzema har gjenopptatt treningen i ettermiddag hos Real Madrid etter å ha gitt sin forklaring til de franske myndighetene, skriver klubben i en pressemelding.

- President i Real Madrid, Florentino Perez, har hatt et møte med spilleren der han uttrykte sin fulle støtte og tillit, fortsetter klubben.

Siktet Karim Benzema ble i dag formelt siktet for utpressing av Lyon-spiller Mathieu Valbuena, og for å ha deltatt i en kriminell gruppe. Han får heller ikke lov til å nærme seg sin tidligere lagkamerat. Det skriver blant andre AFP.

Det var i går sjokkbeskjeden kom om at Real Madrids stjernespiller Benzema ble pågrepet i utpressingssaken mot landsmannen Valbuena.

Benzema er en av flere som skal ha truet med å publisere en sexvideo som Valbuena skal ha spilt inn med sin kone på en mobiltelefon. Kravet for å la være å publisere videoen skal ha vært på 150 000 euro.

Benzema tilbrakte natta i fengsel før han ble kjørt til domstolen i Versailles.

«For en utrolig historie denne Valbuena-sexvideoen er! Åtte måneder før EM på hjemmebane siktes Benzema for å ha utpresset sin lagkamerat!» skriver journalist Julien Laurens på sin Twitter-konto.

Barndomsvenn Benzema har allerede innrømmet at han er innblandet i saken, skriver franske Le Parisien.

En kilde sier til avisa at Benzema hevder han ble kontaktet av en barndomsvenn, som igjen hadde blitt kontaktet av tre «svindlere» som var i besittelse av sexvideoen.

Spørsmålet er om Benzema kontaktet Valbuena for å advare ham eller for å presse ham for penger.

- Benzema ble enig med barndomsvennen om hva han skulle si til lagkameraten sin, sier en kilde til Le Parisien.

Advokaten til Benzema, Sylvain Cormier, sier at klienten hans er «glad for å ende denne forferdelige konflikten».

- Benzema har ikke noe med denne saken å gjøre, sier Cormier ifølge spanske Marca.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media