Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid-direktør om Ødegaard: - Begeistrer oss

Real Madrid-ikon Emilio Butragueno forteller at klubben følger nøye med på Martin Ødegaards utvikling og at de er fornøyd med nordmannens start i La Liga.

IMPONERER: Martin Ødegaard har fått en flott start på utlånet i Real Sociedad og nordmannen får gode skussmål fra klubbledelsen i Madrid. Foto: ANDER GILLENEA / AFP / NTB Scanpix
IMPONERER: Martin Ødegaard har fått en flott start på utlånet i Real Sociedad og nordmannen får gode skussmål fra klubbledelsen i Madrid. Foto: ANDER GILLENEA / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Real Madrid startet Champions League-sesongen med en laber forestilling og et noe ydmykende 3-0-tap mot Paris Saint-Germain.

I hjemlig liga har det blitt åtte poeng på fire kamper, noe som gjør at de helhvite fra den spanske hovedstaden foreløpig ligger på en tredjeplass, poenget foran Real Sociedad, hvor Martin Ødegaard er på lån.

Det norske midtbanehåpet ble matchvinner da han scoret kampens første mål mot Atletico Madrid sist og ble blant annet kåret til rundens spiller i serien av avisa Marca i etterkant.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 720606678


Varnish cache server

HISTORISK: Martin Ødegaard (20) ble første målscorer på Real Sociedads nyoppussede arena. Det skjedde mot serieleder Atlético Madrid. Video: Strive Vis mer

- Begeistret

I forbindelse med CL-kampen mot Paris ble klubblegende og nåværende klubbdirektør Emilio Butragueno spurt om klubben synes om nordmannens start i et intervju gjort av Jan Åge Fjørtoft hos Viasat Fotball.

- Vi er veldig begeistret for måten Martin Ødegaard spiller på og utviklingen hans som spiller. Vi er spent på fremtiden hans, sier Butragueno.

Butragueno, kjent under kjælenavnet El Buitre, eller «Gribben» på norsk, fikk selv 463 kamper og scoret 171 mål for Real Madrid på 80- og 90-tallet.

- Tidlig i sesongen

Den tidligere spanske landslagsspissen forklarer at de har god oversikt over det Ødegaard presterer på banen for øyeblikket.

- Vi må huske på at han var veldig ung da han kom til Real Madrid. Han blir bedre og bedre nå og er fortsatt veldig ung. Akkurat nå spiller han meget godt for Real Sociedad, og så klart følger vi med på ham nøye, for han tilhører Real Madrid og vi er veldig spent på framtiden hans, gjentar Butragueno.

På spørsmål om han ser en framtid for Ødegaard i Real Madrid var Butragueno litt mer forsiktig.

- Vel, det er fortsatt tidlig i sesongen. Han er vår spiller og vi er begeistret for ham, men vi får se. Fotballen er uforutsigbar, men vi er veldig godt fornøyd med ham til nå, forteller Butragueno.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media