Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Real Madrid er besatt av å vinne

Ronaldo vil ha Champions League-pokalen igjen.

LENGE SIDEN SIST: Real Madrid har ikke vunnet Champions League siden 2002. Det vil Cristiano Ronaldo - her mot Rosenborg - gjøre noe med. Foto: AFP
LENGE SIDEN SIST: Real Madrid har ikke vunnet Champions League siden 2002. Det vil Cristiano Ronaldo - her mot Rosenborg - gjøre noe med. Foto: AFP Vis mer

|||Real Madrid betalte over én milliard kroner for å hente Cristiano Ronaldo og Kaká. Nå vil superstjernene vinne alt.

- Dette er en klubb som er vant til å vinne. Mange av spillerne her er vinnere, men det er snakk om et nytt lag og en ny stall, sier Cristiano Ronaldo som ikke liker sammenligningen med Galactico-stjernene tidlig på 2000-tallet.

Real Madrid har ikke vunnet Champions League siden 2002, men nå mener det spanske hovedstadslaget alvor.

- Vi må skape den rette mentaliteten slik at vi kan vinne ligaen, Champions League og cupene. Denne klubben er besatt av å vinne, og spillerne må tenke slik også, sier den tidligere Manchester United-spilleren.

I fjor ble spanjolene knust av Liverpool i cupspillet. Nå er laget på revansjjakt.

- Ambisjonen er å vinne Champions League. På toppen av det hele har vi sjansen til å spille finalen på hjemmebane. Det vil være fantastisk å spille en mesterligafinale på Bernabeu, sier Kaká som kom fra Milan i sommer.

Real Madrid åpner Champions League-spillet med bortekamp mot Zürich. Lagene møttes også for 45 år siden. Da vant spanjolene 8-1 sammenlagt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media