Real Madrid tapte mot Tottenham

Real Madrid får slakt etter Tottenham-tapet: - Zidane virker rådvill

Er det krise i Real Madrid?

SLITER: Real Madrid har ikke hatt en optimal sesonginnledning. Onsdag tapte de mot Tottenham på Wembley, noe som ikke faller i god jord i hjemlandet. Foto: Mark Greenwood/IPS/REX/Shutterstock
SLITER: Real Madrid har ikke hatt en optimal sesonginnledning. Onsdag tapte de mot Tottenham på Wembley, noe som ikke faller i god jord i hjemlandet. Foto: Mark Greenwood/IPS/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tottenham - Real Madrid 3-1

(Dagbladet): Real Madrid har sammen med Barcelona i lang tid hatt verdensherredømme i fotball. Onsdag kveld røk Real Madrid på ei blemme mot Tottenham, og tapte 3-1 på Wembley.

Ting har ikke gått på skinner i sesonginnledningen for de regjerende Champions League- og La Liga-mesterne. I ligaen har Barcelona allerede opparbeidet seg ei luke på åtte poeng, og søndag tapte Real mot Girona.

Skuffende for det spanske hovedstadslaget er det utvilsomt også å ryke på 1-1 og 1-3 mot Tottenham.

- Vi er ikke i krise, sier trener Zinedine Zidane til Marca.

- Uverdig

Han var likevel ikke kjempeimponert over det laget presterte på Wembley. Real Madrid har også flere viktige spillere ute med skade.

- Det føles ikke som om vi har blitt slått, kanskje manglet vi roen vi alltid har hatt foran mål. Når du har to sjanser bør du score to mål. I dag skapte vi ingenting, og vi scoret ikke, sier treneren.

I STORSLAG: Dele Alli scoret to mot Real Madrid. Foto: Reuters/Paul Childs
I STORSLAG: Dele Alli scoret to mot Real Madrid. Foto: Reuters/Paul Childs Vis mer

På spalteplass bruker Marca hardere ord:

«Dette var en oppvisning uverdig en regjerende mester», innledes en kommentar. De kaller det den dårligste kampen Real Madrid har spilt siden Zidane tok over roret i klubben i fjor.

«Han virker rådvill. Han tok spillere som hadde hatt ballen mest, Isco, Benzema og Modric, for å prøve å gjøre et comeback. (...) Det finnes ingen unnskyldninger.»

Ingen holdningsproblemer

Real Madrid-spiller Nacho benekter overfor sportsavisa AS at det er et holdningsproblem i Real-laget.

- Nei. Vi var kanskje avslappet mot Girona (tapte 1-2 i helgen), men ikke i dag. Det er nok ingenting å utsette der. Holdningene er gode, sier Nacho.

- Real Madrid vil slå tilbake. Resultatet er skuffende. Tottenham var gode, men vi forstår hva press gjør med en. Vi kommer til å slå tilbake, og det veldig snart, sier Sergio Ramos.

Zinedine Zidane tror trenden vil snu.

- Jeg er sikker på at vi klarer å snu det. Vi tapte i dag, men det er en lang sesong. Vi må bare gratulere motstanderen vår og reflektere over kampen. Vi er veldig skuffet, alle sammen, sier franskmannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer