Paul Pogba:

Real Madrid-flørt skaper spekulasjoner

Paul Pogba har funnet seg selv igjen under Ole Gunnar Solskjær, men franskmannens uttalelser onsdag setter fyr på spekulasjonene om at han ønsker seg bort.

VIL BEHOLDE SOLSKJÆR: Paul Pogba. Foto: NTB Scanpix
VIL BEHOLDE SOLSKJÆR: Paul Pogba. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Paul Pogba har blomstret under Ole Gunnar Solskjær i Manchester United og vil at nordmøringen får managerjobben på permanent basis. Men det kan bli uten franskmannen selv.

Pogba fikk spørsmål om han kunne tenke seg å spille for det spanske hovedstadslaget, og svaret han ga setter fyr på spekulasjonene:

- Jeg har alltid sagt at Real Madrid er en drøm for alle fotballspillere. Det er en av de største fotballklubbene i verden, sier Pogba ifølge Goal.

Zinédine Zidane er nylig ansatt som Real Madrid-manager igjen. Franskmannen har allerede gitt oss en forsmak på det som kommer til å bli en kjøpefest i sommer, og stjernespillere som Eden Hazard og Christian Eriksen har blitt nevnt som mulige overgangsmål.

Pogba ser ut til å være fristet av tanken på å spille under Zidane.

- De har også Zidane som trener, og det er en drøm for alle som liker fotball. På nåværende tidspunkt er jeg i Manchester. Ingen vet hva framtida bringer, men jeg er i Manchester og er glad for det, sier Pogba.

KREVENDE PERIODE: Ole Gunnar Solskjær innrømmer overfor Dagbladet at det å kombinere en jobb i Manchester med familieliv hjemme i Kristiansund ikke bare er enkelt. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer

Vil ha Solskjær

Solskjær har fått litt av humøret tilbake på Old Trafford. Han har ladet United til kvartfinale mot Barcelona i mesterligaen og de røde djevlene kjemper også en kamp om å komme topp fire i Premier League.

Da Solskjær fikk jobben var det ventet at han skulle ha den midlertidig fram til et større navn ble hentet inn.

Nå er situasjonen en annen. Flere tror det bare er snakk om kort tid før Solskjær får jobben fast. Det hadde ikke vært franske Pogba imot.

- Selvsagt vil vi at han skal bli. Resultatene har vært strålende under ham. Jeg har et kjempebra forhold til ham, og det har han også til de andre spillerne. Når en spiller er glad, vil han selvsagt fortsette å være glad. Solskjær fortjener jobben. Han kjenner klubben og vet alt om den, sa midtbanespilleren i et intervju med Sky Sports.

Pogba beskriver Solskjær som en glad gutt som har gitt spillerne selvtilliten tilbake.

- Dette ga oss friheten til å elske fotball igjen. Den gleden mistet vi kanskje med de resultatene vi hadde før.

Selvtillit

Der Pogba stadig ble rapportert å være i tottene på José Mourinho, er han blitt en annen spiller under nordmannen.

- Kanskje mistet vi selvtillit. Kanskje gikk det galt. Jeg liker ikke å snakke om det som har vært. Jeg liker å snakke om det som kommer. Det er det som betyr noe. Vi er bedre nå, og resultatene har vært fantastiske, sa Pogba.

Til tross for en periode omtrent uten tap av poeng, så gikk det galt i FA-cupen sist helg. Der ble det tap i kvartfinalen mot Wolverhampton. Det skjedde uka etter Premier League-tapet for Arsenal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer