Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid gikk på en smell mot «byrival»

Alcorcon spiller i samme divisjon som Real Madrids juniorlag, i kveld slo de Los Galacticos 4-0.

HVA SKJEDDE?: Los Galacticos tapte 4-0 mot et lag som til daglig spiller i samme divisjon som Real Madrids juniorlag Castilla. (AP Photo/Paul White)
HVA SKJEDDE?: Los Galacticos tapte 4-0 mot et lag som til daglig spiller i samme divisjon som Real Madrids juniorlag Castilla. (AP Photo/Paul White) Vis mer

|||(Dagbladet.no): I kveld var spansk fotball vitne til en cupbombe av de sjeldne da Madrid-laget Alcorcon smalt til med en 4-0 seier i den første av to kamper mot Los Galacticos.

Alcorcon spiller til daglig i tredje øverste nivå i det spanske ligasystemet, og der møter de blant andre Castilla, Real Madrids juniorlag. Klubben som for anledningen hadde økt kapasiteten på sin stadion til hele 4000 møtte kamplystne opp mot et av verdens største lag.  

Stilte ikke med noe b-lag
Real Madrid manglet riktignok to av sine dyreste spillere, Ronaldo og Kaka, men kan ikke sies å ha stilt opp med et b-lag av den grunn.   Benzema, Raul, Arbeloa, Albiol, Diarra, Guti og Van Der Vaart pleier vanligvis å diske opp med varer litt i overkant av juniornivå, men det var en tidligere Real-junior som startet målkalaset.  

JUBELSCENER: Ingen hadde forventet en seier til Madrid-laget Alcorcon. Treneren sammelignet kampen med Askepott, han forventet å møte virkeligheten ved midnatt, men ville i hvert fall ha en dans med prinsen først. Alcorcon kan vel sies å ha vunnet kongeriket i tillegg, etter dagens seier. (AP Photo/Paul White)
JUBELSCENER: Ingen hadde forventet en seier til Madrid-laget Alcorcon. Treneren sammelignet kampen med Askepott, han forventet å møte virkeligheten ved midnatt, men ville i hvert fall ha en dans med prinsen først. Alcorcon kan vel sies å ha vunnet kongeriket i tillegg, etter dagens seier. (AP Photo/Paul White) Vis mer

Borja Gomez nettet etter 16 minutters spill, og allerede før scoringen hadde Alcorcon nærmest bombardert keeper Dudek med en rekke sjanser. Arbeloa åpnet også målkontoen for Real Madrid i dag da han sendte ballen i eget nett 22 minutter ut i første omgang.  

Rett før pause sto det 3-0 til Alcorcon, og Real-stjernene måtte gå lutnakket inn i garderoben. Man skulle nesten tro at det var alpinesset Aksel Lund Svindal som hadde tatt Real-trøya han fikk i går på seg og stilt seg i mål.  

4-0: Real Madrid stilte opp uten Ronaldo og Kaka, men hadde likevel spillere som Raul, Benzema og Arbeol uten at det hjalp de nevneverdig.  EPA/ALBERTO MARTIN
4-0: Real Madrid stilte opp uten Ronaldo og Kaka, men hadde likevel spillere som Raul, Benzema og Arbeol uten at det hjalp de nevneverdig. EPA/ALBERTO MARTIN Vis mer

Askepott fikk sin dans med prinsen
Madrid-sjef Pellegrini undret kanskje litt på hvorfor de skaffet seg Benzema og kvittet seg med Borja, da sistnevnte satt inn sitt andre og Alcorcons fjerde for dagen. 

Ruud van Nistelrooy erstattet Raul 20 minutter før slutt, uten nevneverdig resultat og Real Madrid har fire mål å hente inn til neste cupoppgjør med naboklubben Alcorcon.  

FORTVILER: Metzelder må innse at nok en ball ligger i nettmaskene. Dudek, som vikarierte for Casillas, ligger fortvilt på knær. (AP Photo/Paul White)
FORTVILER: Metzelder må innse at nok en ball ligger i nettmaskene. Dudek, som vikarierte for Casillas, ligger fortvilt på knær. (AP Photo/Paul White) Vis mer

- Vi er klar over at dette er som Askepott, og ved midnatt så vil vi møte virkeligheten, men ingen skal nekte oss å danse med prinsen først, sa Alcorcons trener Juan Antonio Anquela i forkant av lokaloppgjøret.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media