PLAN B: Argentinske Sergio Romero skal være Real Madrids backup-plan om David de Gea ryker. Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA / NTB Scanpix
PLAN B: Argentinske Sergio Romero skal være Real Madrids backup-plan om David de Gea ryker. Foto: AFP PHOTO / JUAN MABROMATA / NTB ScanpixVis mer

- Real Madrid har funnet erstatteren om de Gea ryker

Dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Manchester United har åpnet lommeboka i dette overgangsvinduet, og har allerede sikret seg fire nye spillere. Men fortsatt trenger klubben en spiss som kan erstatte Robin van Persie - som de lot gå til Fenerbache.

Både Bayern Münchens Thomas Müller og PSGs Edinson Cavani har vært nevnt blant spillerne som skal stå på Louis van Gaals ønskeliste.

Ifølge Sky Sports skal nå også Bayerns Robert Lewandowski også være en kandidat til å fylle van Persies sko på Old Trafford. Agenten hans advarer dog mot at den polske landslagskapteinen ikke blir billig, og en prislapp på over 310 millioner kroner nevnes.

I går ble endelig Raheem Sterling klar for Manchester City. En god slant av salgssummen skal Liverpool være klar til å bruke på å sikre seg Christian Benteke fra Aston Villa, skriver Mirror. Men klubben skal fortsatt ikke være klar til å godta summen Villa krever, på vel 285 millioner kroner, skriver Guardian.

PSG virker fortsatt svært bestemt på å skaffe seg Angel di Maria fra United. Mirror skriver at den franske klubben skal være klare for å matche ukeslønna argentineren har i Manchester, på 2,5 millioner kroner.

Uniteds keeper Victor Valdes fikk ikke bli med på sesongoppkjøringen i USA, og skal etter ryktene å dømme være interessert i å fine seg en annen klubb. Keeperen la dog ut et bile med teksten "Jeg jobber hardt for denne sesongen. Come on you Reds!!!" - som også er tolket som at spanjolen tenker å bli i klubben.

Southampton skal ha blitt enige med Feyeboord om en overgangssum for midtbanespilleren Jordy Clasie, skriver Daily Star.

Samme avis skriver nå at Chelsea skal ha fått grønt lys til å signere Pedro fra Barcelona. De skriver at avtalen kommer til å være i boks neste uke.

Forsvarsspiller Nicolas Otamendi skal ha planer om å gå til streik i Valencia, for å presse gjennom en overgang til Manchester United, skriver Daily Mail.

David de Geas overgang fra Manchester United til Real Madrid drøyer. Ifølge Marca jobbes det fortsatt i Madrid for å få keeperen til den spanske hovedstaden, til tross for at United gjør overgangen vanskelig med store krav. Samme avis skriver at de Gea og Real Madrid skal ha inngått en avtale om at hvis overgangen ikke går i boks i dette overgangsvinduet, så skal de forsøke på nytt i det neste.

Hvis avtalen med de Gea ikke blir noe av, så skal Real Madrid ha Sampdorias keeper, Sergio Romero, som en backup-plan, skriver Marca. Roma skal også være interessert i keeperen, som akkurat nå står uten kontrakt. 

United skal heller ikke ha gitt opp håpet om å sikre seg Sergio Ramos, og ifølge spanske AS skal den engelske klubben ha lagt over 400 millioner kroner på bordet for 29-åringen.