- Real Madrid har gitt Spurs tre muligheter til å kvitte seg med Bale

Spansk avis hevder den ene er et bud på 911 millioner norske kroner.

TRE MULIGHETER: Real Madrid har tilbudt Tottenham å betale for Gareth Bale over fire år og over seks år hvis London-klubben ikke firer på kravet. Hvis i Foto: REUTERS/Danny Moloshok/NTB Scanpix
TRE MULIGHETER: Real Madrid har tilbudt Tottenham å betale for Gareth Bale over fire år og over seks år hvis London-klubben ikke firer på kravet. Hvis i Foto: REUTERS/Danny Moloshok/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det var lenge rolig rundt Gareth Bale i sommer, og de fleste Tottenham-supportere trodde nok at waliseren ville bli i klubben en sesong til. For mens ryktene om avgangene til Wayne Rooney og Luis Suarez begynte å svirre i England, var det stille i London-klubben Tottenham.

Etter hvert dukket imidlertid Real Madrid opp på banen, og nå ser det ironisk ut til at det er Gareth Bale som kan komme til å forlater England først av «de store gutta». klubbene skal ha vært i samtaler i nesten én måned for å løse overgangsfloka, og nå skal det være tre muligheter for at Bale ender opp i Madrid.

Spanske Marca skriver at Tottenham må fire på priskravet om de skal komme til en enighet. Hvis ikke det skjer vil ikke Spurs få pengene utbetalt i én omgang. Da vil det andre alternativet være å få betalt 85 millioner pund over fire år, noe som tilsvarer rundt 774 millioner norske kroner.

Skulle ikke det være nok for styreleder David Levy kan Real Madrid lokke med 100 millioner pund (911 millioner norske kroner) fordelt på seks år. Ifølge avisa jobbes det på spreng for å komme til en løsning før søndagens seriestart mot Crystal Palace.

Real Madrids president Florentino Pérez har tidligere sagt at han synes prislappen på 100 millioner euro for Tottenhams Gareth Bale er for høy.

Vil ikke snakke Bale-sagaen har hengt som en tung skygge over sesongforberedelsene til Tottenham, og det har vært et tema hver gang klubben har holdt pressekonferanse.

Hovedpersonen selv har vært stille i sommer, og heller ikke da han var på landslagssamling nylig ønsket han å uttale seg om sin egen situasjon.

- Jeg beklager, men dette er ikke tidspunktet for å snakke, sa Bale.

Waliseren har ikke spilt for Tottenham på over én måned grunnet skade. Og han vil også miste serieåpningen - Tottenham-spiller eller ei. Overgangsvinduet stenger for øvrig 31. august.

Hvis samtalene mellom Real Madrid og Tottenham skulle falle gjennom, kan han kanskje forsøke seg på noen av triksene til Robbie Savage som forteller hvordan man skal gå frem om man ønsker å skifte klubb.